MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.11, 11:25
44
+1 °С
Вітер: 1 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Honda CBR 125R - обслуживание, ремонт, эксплуатация

Переглядів: 458870
24.01.2009 р.
answerview
Показати повідомлення
Ну, вот, купил себе эту лошадку.Инфы,кроме тех. характеристик, очень мало,владельцы молчат...Надеюсь  инфа от меня как владельца данной модели поможет вам однажды с выбором.Обещаю  давать обьективную информацию
Enduro!!! Because football, basketball, soccer ... etc... only require ONE ball!!!:-P
1
like
1
bad
shockingly
1••22232425262728••46
17.02.2010 р. відповів для Vitallly  
answerview
Ок.
Сфоткаю по возможности и скину н днях, если ничего не выйдет
Любишь кататься? Люби и катайся!
like
bad
shockingly
17.02.2010 р. відповів для pitbull  
answerview
Добре буду, але от я не знаю цоколь..... 02_sad
а на інжекторі я думаю інший цеколь ніж на карбюраторній моделі... 02_sad
тому сподіваюся хтось дасть відповідь... 01_smile
like
bad
shockingly
17.02.2010 р.
answerview
а ще одне питання, як ви важаєте повітряний фільтр після 30 тис обовязково змінювати?чи можливо можна почистити??? 04_blush
like
bad
shockingly
17.02.2010 р. відповів для Evgesha07  
answerview
Фільтр під заміну кожні 12000 км
Enduro!!! Because football, basketball, soccer ... etc... only require ONE ball!!!:-P
like
bad
shockingly
17.02.2010 р. відповів для Evgesha07  
answerview
я тебе кинул фото лампочек посмотри свою и всё поймёшь какая у тебя....
Сообщество Пенсионеров 19+(закрытая ветка)Саныч...[URL=http://smayliki.ru/smilie-1048145799.html]http://s17.rimg.info/e254a8f60f5ee8e38a8dccc36961483f.gif
по вопро
like
bad
shockingly
18.02.2010 р.
answerview
День добрый!
Ребятя спасибо всем!
Все проблемы с установкой шины решились!
Парни на шиномонтаже обычно смазывают шину машинным маслом для уменьшения трения при монтаже!
Но так ничего не получалось...  пробовали даже качать до 6 атмосфер.
Всё получилось после того как мы смазали кромки шин обод таотом. Пошло как по маслу! 01_smile
Може кому поможет это тоже.
Всем спасибо за отклики
like
bad
shockingly
18.02.2010 р.
answerview
Полезная ветка и для нас клонов Honda CBR 125 от китай прома  01_smile
like
bad
shockingly
19.02.2010 р.
answerview
Видно шо сезон підходить форум оживає!!!  18_good
Бачу багато хто ставить на зад 120-ту резину, я де тільки не шукав всюди бачу тільки 120/70 front, тобто тільки в наявності передні шини такого розміру! Ви ставите передні чи всетаки знаходите задні, бо вони відрізняються рівнем нагрузки і протектором???
Чи мав хтось змогу пробувати або спілкуватись з людьми хто ставив поршнєву 166сс, надумав поставити але незнаю чи варто, на скільки зміниться макс. швидкість і динаміка, бо коштує багато!
like
bad
shockingly
19.02.2010 р.
answerview
шодо шин то я придбав 10080 перед і 13080 зад, все по стандартам 07_dirol
а у мене таке питання таке, скільки коштує фільтр повітряний?хто скільки віддав?мені просто кажуть 80$ це нормальна ціна? 04_blush
like
bad
shockingly
19.02.2010 р. відповів для Evgesha07  
answerview
Ні, не нормальна, нормальна ціна 25 фунтів-стерлінгів.Можна замовити.  Дивлюсь, зараз навіть 23,5
Змінено: 19.02.2010 р., Vitallly
like
bad
shockingly
19.02.2010 р. відповів для Evgesha07  
answerview
в мене заднє тоже 130 rear, але якшо хтось знає таку резину як Mitas, вона дуже тверда і дороги не тримається, хочу змінити на кращу готовий навіть на 120, але неможу знайти шоб була саме задня!

Віталій а фільтр замовити то на англійському ібей??? скільки коштує доставка бо там багато цікавого виставлено!?
like
bad
shockingly
19.02.2010 р. відповів для Jura  
answerview
Привіт Юра, ні на wemoto.  для прикладу, замовив собі до сібіхи пов. і масл. фільтри. разом їхня ціна в Англіі 20 ф-стерлінгів. Я за них заплатив 320 грн( разом з доставкою). замовляв через однону людину в києві.
like
bad
shockingly
19.02.2010 р.
answerview
http://www.wemoto.com/bikes/   набираєш в вікні honda cbr 125 R, вибираєш рік випуску.і дивишся на ціни 01_smile
like
bad
shockingly
19.02.2010 р. відповів для Vitallly  
answerview
дякую, цікавий сайт!   18_good
але найбільша проблема для мене то доставка, бо дешо б хотів замовити на ібеї, але незнаю як доставити, шукаю знайомих в англії шоб сюда передали! зараз трохи рішив побавитись з тюнінгом задньої частини, думаю до початку сезону закінчу! і маю плани потужність збільшити але трохи то коштує взнаю зараз чи варто воно тих затрат...  04_blush
like
bad
shockingly
19.02.2010 р. відповів для Jura  
answerview
Доставка не твоя проблема ( якщо замовляти на вемото). Скидаеш гроші на картку приватБанку и чекаєш посилку 01_smile ( 2-3 тижні)
На рахунок 166сс я би не радив,  думаю разом з доставкою и встановленням влетиш долларів в 600-700. І це за 40 кубів. Але справа твоя
like
bad
shockingly
20.02.2010 р. відповів для Vitallly  
answerview
а куди кидать гроші?)))чи можливо мені придбати це?і як?
дякую)))
like
bad
shockingly
20.02.2010 р. відповів для Evgesha07  
answerview
Закинув на мейл. Напиши Владу він все привезе 01_smile
like
bad
shockingly
20.02.2010 р. відповів для Jura  
answerview

але найбільша проблема для мене то доставка, бо дешо б хотів замовити на ібеї, але незнаю як доставити, шукаю знайомих в англії шоб сюда передали!

не очень понятно в чем проблема. ты покупаешь и продавец (получив деньги) отправляет тебе. Естественно продавец к цене товара добавит стоимость пересылки.  Получишь на почте или курьером - смотря чем осуществляется доставка.
Ebay это аукцион, базар и магазин - каждый товар это отдельный продавец со своими условиями доставки. каждый отдельный случай - это отдельный случай.

Тебе нужно удостовериться, что продавец отправит товар тебе. Обычно в описании товара указано куда продавец намерен отправлять товар. Может быть такое что продавец указывает цену доставки для своей страны, а остальным предлагает уточнять цену доставки. Тогда нужно писать ему письмецо.

при чем если очень хочется, а продавец пишет в описании, что то типа "ЮСА континенталь онли" то всё равно есть смысл написать ему что то типа "не валяй дурака Америка - пришли мне в славный город Львов - дам денег". за спрос денег не берут. был у меня один немец с маслонасосом на Пежо сотку - в описании "только Германия", потом оказалось что наш и дальше уже разговор пошел быстро и правильно.

Может быть такое что продавец предлагает несколько типов доставки на выбор. Выбирайте сами - чем быстрее тем дороже.
like
bad
shockingly
23.02.2010 р. відповів для Vitallly  
answerview
Привет! У меня повреждена хромированная поверхность правого штока (точнее-перо)
Как мне заказать его http://www.wemoto.com/bikes/Honda/CBR_125_R4_R5_RS5_JC34_JC39/04-05/picture/Fork_Tube_-_Stanchion_-_Single/

цена указана: £ 55.20
Сколько это в $, и есть ли варианты дешевлее?
Заранее благодарю
like
bad
shockingly
23.02.2010 р. відповів для LoveChik  
answerview

Как мне заказать его http://www.wemoto.com/bikes/Honda/CBR_125_R4_R5_RS5_JC34_JC39/04-05/picture/Fork_Tube_-_Stanchion_-_Single/

Ты хочешь сам заказать?
Потому что, ввиду того, что форум украинский, а ты в Армении то вряд ли тебе интересно будет забирать деталь из Киева.

цена указана: 55.20
Сколько это в $, и есть ли варианты дешевлее?

Ты можешь поискать каким нибудь поисковиком калькулятор валют с привязкой к своим местным банкам. Я пользуюсь вот этим .  55,20 фунтов это 85.5 долларов США на данный момент.
Варианы дешевле наверняка есть - только пойди ка их найди.... На мой взгляд Европа подзажралась - американцы обычно предлагают цены ниже и доставку дешевле (но дольше).  Жаль только, что мой мотоцикл это европейская модель.

Если я всё правильно понимаю, тебе обойдется это счастье в 55,92 фунта стерлингов с доставкой на почту в течении примерно так трех недель.
Змінено: 23.02.2010 р., Gustav
like
bad
shockingly
1••22232425262728••46
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин