Показати повідомлення
Ну, вот, купил себе эту лошадку.Инфы,кроме тех. характеристик, очень мало,владельцы молчат...Надеюсь инфа от меня как владельца данной модели поможет вам однажды с выбором.Обещаю давать обьективную информацию
Enduro!!! Because football, basketball, soccer ... etc... only require ONE ball!!!:-P
no comments
Enduro!!! Because football, basketball, soccer ... etc... only require ONE ball!!!:-P
ну я же не говорю что нельзя, можно конечно. Я имел ввиду что в городе ты чувстуеш свое превосховство ,а на трассе, даже таврии, при большом желании,оставляют позади
... Отсюда и вывод
Мои поздравления коллега!! не разочаруешься! мотик песня!!! Просто нужно понять что спорт он только стилистически
на сухі бруківці цілком нормально, хоча сильно закладати би не радив, ну а на мокрі...слікові шини.. сам розумієш, на підвіску жодних нарікань..
Я взнавав за Aprilia RS 125 розтаможка трохи меньше 300 $ але ціну в договорі купівлі-продажу треба ставити 800! На митниці діє така система шо кожна модель при певих роках має певну мінімальну суму вот від тої суми мито слкадає шось 30% чи навіть трошки меньше. якшо будеш брати в Гєрманії то кажи шоб тобі в договорі писали таку суму як тобі треба, а перед тим взнай на митниці мінімалку за дану модель!
Але розтаможка то не найбільша проблема, найгірше то шо в Гєрманії мотоцикли йдуть по класах, і переважна більшість 125-ток має обмеження швижкості до 80 км/год, навіть якшо це буде Апрілія на 35 к/с вона може їхати всього 80, а якшо зняти обмеження то поїде сміло 140-160! Тому ЦБР-ка яка має їхати 120 там буде їхати 80, а шоб зняти обмеженя треба платити! Я тут на форумі відкрив тему з питанням чи знає хтось як і де в нас на Укр. можна зняти таке обмеження, але шось всі мовчать!
І взагалі цікавить таке питння чи реально тюнінгувати в нас ЦБР-ку, бо ставлять всякі примочки тіпа зірок, повітряних фільтрів "нульовиків" і тому подібне, чи є нас це все????
(І взагалі цікавить таке питння чи реально тюнінгувати в нас ЦБР-ку, бо ставлять всякі примочки тіпа зірок, повітряних фільтрів "нульовиків" і тому подібне, чи є нас це все????)
Реально! я на наступний сезон планую поставити "malossi-166cc" і нульовик,поміняти шини + ведучу зірку "швидкісну" але,наскільки я знаю, треба замовляти...
Нарыл,вот, сравнительный тест-драйв Yamaha-YZF-R125-vs-Honda-CBR (http://www.motodrive.com.ua/content/Yamaha-YZF-R125-vs-Honda-CBR-125R.html)
Полностью согласен.Ех,но красивая какая
Добро пожаловать!
Как открутили???
фотку попробую сделать
Ты говоришь о глушителе? Он держится за пассажирскую подножку.
А лучше сам кинь фотку - потому-что не совсем ясно о чем ты...
Раз уж я зашел - кину пару фотаг:
Ты етот крепеж имел ввиду?
О, вот это я удачно зашел, раз уж по креплениям пошли.... Может и не в тему, но - громадяни, я сегодня как бибизян стоял с только что полученным номером перед ЦБР-кой, у которой площадка нод номер раза в два уже номера (и его, простите, дырок) и по ширине, и по высоте....кто как крепил?
ну, я пошел путем наименшего сопротивления
просверлил в номере 2 отверстия и зажал болтами.не калеить же номерной крепеж на моте