Полтавчане, предлагаю в этой ветке перезнакомится, делится планами на открытие мотосезона да и вобще на счет всего, связанного с двухколесной техникой.
Здарова ребята, наконец то я взял себе сузуки бандит 600 , сегодня ездил по селу пугал мамок и детей, предыдущий владелец поставил акрапович , вот теперь не знаю есть оригинальная выхлопная может поменять хочу сьездить на мото СТО
что б посмотрели ну а так мот в идеальном состоянии 2002 года может когда то в Полтаве увидите цвет чорный классика без оптикателя , принимайте в ряды.......
В контактах є група Мотополтава, можливо там знайдеш байкерів з такими мотами. Сюди вони майже не заходять, хіба на відкриття і закриття сезону, чоловік 100-200 збирається.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
На авторинку на Мотелі, магазин Скутерок біля автомагазину. Та й то зараз тільки на замовлення, раніше там був вибір - зараз не дуже, є тільки Вега і ЛС-2 кілька розмірів. Треба розмовляти з продавцем, мені привозив без попередньої оплати і два розміри зразу для примірки.
Принимайте в свои ряды ещё одного китайвода Каждый день в Полтаве на работе, у видите серый Viper Cruiser с чёрным кофром и днепровскими номерами,то это я.
Я Городчаніна Анастасія та представники мото руху міста Полтави просимо надати дозвіл на створення графіті на фасаді будівлі за адресою вул.Соборності 15.
Це місце є симбволічним для мотоциклістів нашого міста тому ми просимо надати нам можливість вшанувати там пам'ять наших загиблих друзів.
За потреби надамо ескізи графіті на узгодження.
29 квітня полтавські байкери знову проїдуться містом. Проведення ще однієї мотоколони на честь відкриття мотосезону 207 року в Полтаві проведуть за багатьма проханнями. Крім цього, байкери проведуть акцію « Увага, мотоцикліст», під час якої будуть роздавати флаєри водіям автомобілів на найбільших перехрестях міста. Усі бажаючі зможуть приєднатися на вулиці Соборності,1. Збір колони розпочнеться о 12 годині, а виїзд – о 13 годині. Про це повідомили на офіційній сторінці moto racers poltava
МОТО Полтавський Chat в telegramm живее всех живых
У кого скутер Honda, заходите, пообщаемся. Есть много вопросов...
Скоро в ваш город прекрасный приеду (не зубы делать).
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью