MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
22.11, 20:29
11
+3 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Италия, Франция: дискутируем и обсуждаем здесь!

Переглядів: 914508
17.01.2009 р.
answerview
Показати повідомлення
89_gamer1 Давайте обсуждать чудо творения- Итальянскую и Французскую технику!!!
Здесь можно обсудить вопрос касательно своего:
Beta
Peugeot
Vespa
Italjet
Piaggio
Aprilia
Benelli
Gilera
Derbi
MBK (Yamaha)
Malaguti

18_good
Смайлики для быстрых ответов в теме:

http://rghost.ru/54660510/image.png
Open your heart to Ukraine
Believe and pray
I wanna be happy today
No tears, no pain!
honda dio27->>yamaha gear->>piaggio nrg mc2->>Viper Tornado250
Змінено: 01.10.2010 р., SergioStreet
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
25.05.2012 р.
answerview
Доброго дня! Имею вопрос! Я пользуюсь piaggio mc3 lc. Сцепление у него происходит на 7000 оборотах, как уменшить эту цыфро примерно в двое?
like
bad
shockingly
03.06.2012 р.
answerview
скільки вартує поршень на piaggio MC3 і чи міняється він разом з циліндром(оскільки циліндр алюмінієвий)? І де можна купити? Який розхід палива в даного скутера?
like
bad
shockingly
03.06.2012 р. відповів для MelWin  
answerview
Доброго дня! Имею вопрос! Я пользуюсь piaggio mc3 lc. Сцепление у него происходит на 7000 оборотах, как уменшить эту цыфро примерно в двое?

Там должны быть пружинки сцепления, нужно найти на меньшие обороты, т.е. помягче. Если в продаже таких нет, то можно эти чуток расстянуть, но нужно одинаково, а то одна колодка может быстрей срабатывать, чем другая, будет получаться пробуксовка.

Возьми одну пружину зажми в тиски за один конец, а за второй проволкой примотанной к отвёртке потяни на себя, и также вторую и третью, если есть, но чтоб одиннаково расстянул.
Тот кто считает, что ксенон и диски- это тюнинг, проигрывает гонку.

цыган пакет- тонировка и колпаки
like
bad
shockingly
03.06.2012 р. відповів для q3a  
answerview
скільки вартує поршень на piaggio MC3 і чи міняється він разом з циліндром(оскільки циліндр алюмінієвий)? І де можна купити? Який розхід палива в даного скутера?
Все міняється окремо,але треба брати якісний поршень (наприклад "METEOR"). Можна взяти тут , на цьому сайті , в мотомагазині http://www.moto.com.ua/moto-magazin.php?category=407. Розхід палива приблизно 3 л. +/-
КАТАЮСЬ ТАМ ГДЕ ВОЛКИ СРАТЬ БОЯТСЯ
like
bad
shockingly
04.06.2012 р. відповів для Svolota35  
answerview
цей поршень справді буде якісним? Чи на нього просто ціна завищена? Можливо хтось знає де купити в Італії?
like
bad
shockingly
04.06.2012 р. відповів для q3a  
answerview
Цей поршень справді якісний. У мене такий. Навіть на діо ставили. Відпрацює своє на 110%. Метеор це і є Італія.

Компания METEOR PISTON является ведущим итальянским производителем поршневых групп для двигателей внутреннего сгорания, и имеет пятидесятилетнюю историю. Свою продукцию METEOR PISTON производит исключительно в Италии. Высокотехнологичное производство ориентировано на 2-тактные и новые 4-тактные двигатели. Качество поршней METEOR PISTON признано всеми известными производителями двигателей.

Ну а ось тут можеш купити в Італії http://www.meteorpiston.com/default.aspx
Змінено: 04.06.2012 р., Svolota35
like
bad
shockingly
05.06.2012 р.
answerview
пацаны помогите найти пластик на раннер 180...нужно пару елементов...вечером скину...
like
bad
shockingly
05.06.2012 р. відповів для Svolota35  
answerview
на тому сайті не бачу ціни
like
bad
shockingly
05.06.2012 р. відповів для q3a  
answerview
на тому сайті не бачу ціни
Бачиш не бачиш 27_dash  Воно тобі треба яка його ціна в Італії. Він тут коштує 300-350 грн. невже це велика ціна для якісного поршня 06_question  А якщо тобі вже так приспичило скільки він коштує в Італії то для цього є ГУГЛ,от і копай по італ"янських сайтах. 89_gamer1
like
bad
shockingly
05.06.2012 р. відповів для moto_yura  
answerview
звони 0976527393 є пластик на старий ранер
like
bad
shockingly
06.06.2012 р. відповів для IGOR1  
answerview
вот эти елементы нужно.!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
06.06.2012 р. відповів для moto_yura  
answerview
завтра подивлюсь, той котрий з червоний точно є, а решта уточню.подзвони затра після обіду
like
bad
shockingly
08.06.2012 р. відповів для Svolota35  
answerview
Сволото - в тебе не правильна реакція. Я вважаю що ціна в україні є низькою, враховуючи українські накрутки - то закрадається питання: як може бути якісним поршень, якщо на ньому наварюють ще раз так, як він вартує(це припущення)?
Змінено: 08.06.2012 р., q3a
like
bad
shockingly
09.06.2012 р.
answerview
пацаны помогите, скажите пожалуйста стандартный размер топливного жиклера...

заранее благодарен
like
bad
shockingly
10.06.2012 р.
answerview
Подскажите, пожалуйста где в Украине можно купить/заказать следующие запчасти:
1. Ремкомплект помпы водяного охлаждения Piaggio Gilera 50cc
2. Прокладки цилиндро-поршневой группы (набор) Gilera Piaggio
Срочно хочу собрать двигатель, а запчастей нет  02_sad
Смотрел в Бегемото, там нет.
На сайте vsenamoto.com, ремкомплект помпы есть, но на вопросы они не отвечают.
like
bad
shockingly
10.06.2012 р. відповів для q3a  
answerview
Ну я езжу на метеоре. Ставили на дио метеор. Ходит отлично,лучше чем всякие китайские и тайванские,в которых то поршень яйцом то кольца лопаются. Просто на данный момент лучше метеора я ничего не вижу. У меня уже прошол около 60 тыщ,да подустал но ездит,а китаец здох бы на 30 тыщах. Даже по виду он явно лучше,качество литья и тд
like
bad
shockingly
11.06.2012 р. відповів для Svolota35  
answerview
Сволото - ти про що триндиш??? Які  в дупу 30тис для китайця??? В мене китай заледве 1тис відбІгає тай дохне! 30тис- ))) Ну ти прям... Нема слів
like
bad
shockingly
11.06.2012 р. відповів для q3a  
answerview
Сволото - ти про що триндиш??? Які  в дупу 30тис для китайця??? В мене китай заледве 1тис відбІгає тай дохне! 30тис- ))) Ну ти прям... Нема слів

03_biggrin

ну як сказати...хто як обкатуе так і їздить...є люди які на поршні за 30грн від мототеч по 10тисяч накатують...я на діо на СЕЕ шному  3 накатав..потім кольца залягли... 30_crazy
Honda dio 34 → Aprilia SR 50 →Viper Storm 150(нуего..последний раз был китай) →VW GOLF II CL 1.8 Mono [url=www.drive2.ru/cars/volkswagen/golf/golf_mk2/urbanracer
like
bad
shockingly
11.06.2012 р. відповів для urbanracer  
answerview
они не злягли, они просто стерлись,износились.
like
bad
shockingly
12.06.2012 р. відповів для olegsuzuki  
answerview
вы екстрасенс??они залягли. .из за теплового прихвата...
Honda dio 34 → Aprilia SR 50 →Viper Storm 150(нуего..последний раз был китай) →VW GOLF II CL 1.8 Mono [url=www.drive2.ru/cars/volkswagen/golf/golf_mk2/urbanracer
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин