kaadoc
Зеркала доволі хрупкі, будь обережний, лишній раз їх краще не курути і не настраюй.
Бак там на 5 літрів, при чом заливати треба досить обережно, майже на всі заправках де не їздив мені його обливали.
Сідушка 1,5 а не 2, сидіти в двох можна але на дистанції в 100км відчуваеш дискомфорт.
Сигналка досить паршива і непогано садить акум, раджу вивести тумблір на її виключення.
При довгому простої може погано заводитись, причиной як в мене вияснилось закоксовувався кранік.
Акуститика стандартна неважна, але краще ніж ніяка.
антенку раджу до кінця не витягувати, і при парковці складати, так як мав неприемності з цим.
В задній кофр зі складеною кришею влазило приблизно 8л пива.
Передній пластік краще укрипити і шумоізолювать так як шум взагалом давав в мене він.
На бокову лапку раджу не ставити, вона там не продумано зроблена, її дещо треба переробити, а саме укоротити, або зробити дещо інший вильот.
Те що увагу привертае це факт), в мене в місті привикали з 2 місяця напевно до нього, і все рівно залишати без уваги надовго було страшно. Замітиш сам коли перший раз станеш десь в центрі біля магазина.
Що точно можу сказати що задніх колодок хватае приблизно до 7000км.
Що порадив би на мом через прикрі обставини я зламав вітрозахист ніг, залишився тільки один, і то тепер мені на згадку).
Да максималка на ньом була 110кмч на його рідному спідометрі, реальна скорість була 90-100кмч.
Одне що можу сказати удачі, і у дуже вітряну погоду не літай
Фото мого колишнього мож подивитись на вітровики, доречі фото зроблені в перший день його покупки і це ми тільки приїхали.