MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
22.02, 00:22
31
-11 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Який мотоцикл вибрати?

Переглядів: 244
25 січня, 18:06
answerview
Допоможіть вибрати бюджетний китайський мотоцикл до 2х тисяч.
Довго дивився, хочеться за ці гроші купити такий, який влаштував би зусебіч. Щоб підходив по зросту, а я маю 182см, по вазі, бо важу далеко за 100, а точніше 120, а також і вік враховувати тре, бо недавно перевалило за 50. Мотоцикл, щоб їздити до бджіл, може коли по гриби, їздити від травня до листопада по асфальту, грунтовій, лісовій дорогах і легкому бездоріжжю (у грязь, яри не лізу). Збирався брати форте ft 6f 300. І ось коли вже мав би замовляти, схотів інші переглянути мотоцикли. Тож тепер крім форте розглядаю геон baddog 250 і теккен 250.
Допоможіть визначитися, який буде краще. 
like
bad
shockingly
25 січня, 19:20 відповів для Василь  
answerview
Я бы не сел ни на один из них , я всю жизн связан с двумя колесами , всегда имел технику практичную и дешевую , но неудобную , пока молодой все это было не важно , сейчас у меня такие параметры как у тебя и возраст и рост и  вес 04_blush и на "скремблер"меня уже не затащить хочется комфорта , удобная посадка , высокий руль , мягкая подвеска , так чтобы ехать и отдыхать а не страдать через каждые 50 км , но к сожалению мечту я так и не реализовал , пришлось купить машину 03_biggrin,  
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
2
like
2
bad
shockingly
25 січня, 19:43
answerview
геон

Geon18_good  А краще скутер, для тебе17_wink 150 куб
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 25 січня, 19:44, Chado
like
bad
shockingly
25 січня, 22:24
answerview
У тому й справа, що скутер там не пройде, де я їзду.
5 років від»їздив на шінерай інтрудер (писав колись). Без проблем 27 тисяч. Ото й усього, що зірочки міняв, ланцюги, дзеркала. За день, буває, за 200 км наїжджав. Спина і нижче спини болить. От і вирішив інтрудер сину, а собі іншого, не такого жорсткого.
like
bad
shockingly
27 січня, 02:04 відповів для Василь  
answerview
Спина і нижче спини болить.
Ото в том и дело , ни один из предложенных выше проблему не решит , с конкретными  советами пока не полезу , низнаю я рынка 
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
1
like
1
bad
shockingly
27 січня, 07:47
answerview
Допоможіть вибрати бюджетний китайський мотоцикл
з мого досвіду, не їздуна а ремонтника.  Форте вообще не розглядати.  це шлак, якість ніяка, запчастин деяких нема.  Гейон -  якість непагана,  але з запчастинами  тоже буває засада,  плюс офіціали  відморожені.
1
like
1
bad
shockingly
27 січня, 18:04
answerview
Honda ftr 22515_badgrin
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
1
like
1
bad
shockingly
27 січня, 19:21 відповів для Василь  
answerview
Шукай тільки дорожній мотоцикл з висотою по сідлу до 750 мм. Ліфан, Джиньші, весною десь обіцяли Зонгшени завезти.

https://www.moto.com.ua/forum/topic-967065/page-83/#1740565
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
Вчора, 10:22
answerview
 Доброго дня всим !Не звязуйся с мотопромом китайським взагалі, бюджет 2000 малувато, хоча б 3000 - можна знайти японця, кросс не потрібний, а Віраго на кардані від Ямахи, за зиму перебрати його і відїздтити років 5 не думаючи ні про що,  досить для поїздок на пасіку і т.і. Максі скутер не бери - він не для степових доріг. Зверни погляд на індуса ( Баджадж) вони непогано копіюють японців так і КТМ , краще буде ніж Китай. Китай новий відмінний коли на нього дивишся в салоні 18_good
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин