Всім привіт! Народ, прошу допомоги. Є моцик Forte200R, брав новий. Сталася така проблема: попав я на ньому під гарний дощ, приїхав ввечері додому, поставив в гараж та пішов спати. Зранку спробував його завести - а дзуськи! Не заводиться! Проблемою виявився комутатор. Після заміни комутатора виявилася інша проблема: при крутінні стартером або при "дриганні" кіком почали моргати габарити. А коли мот заводиться, то вони так і горять, хоча тумблер габаритів виключений. Заміна на ще один новий комутатор проблему не вирішила. Розібравши правий пульт, нічого там страшного я не виявив. Навіть, коли повністю розібрав колодку з контактами, тобто цепочку розімкнув, то при роботі стартером габарити все одно моргають. Може хтось підскаже, куди копати? Візуально вся проводка ціла, ніде нічого не перетерте. Не дуже хочеться розмотувати всі ті заводські "коси" проводки. Може там десь якась дрібниця, а я весь мот розкидаю. Дякую
Змінено: 12 січня, 10:45, Alllexxx
Дуже схоже що тупо немає маси.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Я ж наче не писав, що повороти. Горять габарити, коли моцик заведений. Хоча тумблер габаритів вимкнений. Коли нажимаєш на кік, то вони також загораються.
Ок, дякую. Тобто, спробувати окремо на габарити кинути масу від рами?
Хоча, якщо б не було маси, то вони б взагалі не горіли. А так, коли їх вмикаєш кнопкою, то вони горять. Я думаю, що коли дрикаєш стартером, при виключених габаритах, то вони десь беруть"+" і починають горіти. Тобто, не доходячи до перемикача який вмикає їх десь береться "+". Чи може я неправильно розумію?
Там десь має бути дріт з клемою від движка на раму, знайди і зачисть, можливо просто окислилося.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Просуши нормально. Було таке, попав під дощ, не зміг завести,, що тільки не робив, товкав його 15км до гаража, ще й нога в мене в гіпсі була.
З ранку завівся з пів толчка і поїхав
Змінено: 15 січня, 14:23, kavasaka
Просушка вже була, не допомогло)
Дякую! На вихідних буду пробувати. Якщо морозу не буде. А то з моєю вдачею, ще якісь провода поламаю))