MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.01, 23:46
44
+5 °С
Вітер: 2 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Не набирає оберти іж планета 5

Переглядів: 967
05.06.2024 р.
answerview
Всім Доброго дня, іж планета 5 не набирає оберти двигун, карбюратор пз 30, мотоцикл спочатку нормально робив наїздив на цему карбі приблизно 500 км далі зламалося кріплення на прискорювальний насос і мотоцикл перестав робити суміш була бідна далі я поміняв жиклер від к68 чи к65 280 і мотоцикл став нормально робити,  тільки холостий хід був  при повністю піднятій іглі далі я його заглушив і все мотоцикл став знову не набирав оберти стріляв в глушитель і не заводився  я зняв карб почистив поставив назад і мотоцикл став знову робити заглушив і  знову перестав нормально працювати поміняв конденсатор, пару старих катушок, пробував іскра є хароша але всеодно нічого не помінялося пробував ставити рідний жиклер який на ньому стояв 105 міняв різні положення ігли не помогло я подумав що може підсос повітря з під циліндра бо звіти йшло масло і я помітив що дві гайки були розжаті на циліндрі, вибив прокладку з картону та намазав герметика склав і теж нічого не допомогло но здається мотоцикл робити став трішки краще поміняв свічку холостий хід зявився  на різних положеннях ігли але всеодно двигун обертів не розвиває душиться і стриляє в глушитель прокладка карбюратора нібито в нормі. https://watch.wave.video/z9jqJ3vRQ0k1vI91 відео зняте до заміни прокладки
Змінено: 05.06.2024 р., Vitalik_r
like
bad
shockingly
05.06.2024 р. відповів для Vitalik_r  
answerview
А з рідним карбом що? У мене К68И вже років 20 працює без проблем.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
05.06.2024 р. відповів для User  
answerview
Його вже давно немає
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин