MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
21.11, 22:09
44
0 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Тече бензин з трубки виходу парів в баку Soul Apache 150cc

Переглядів: 2067
21.03.2023 р.
answerview
Всім привіт, в мене є  запитання до вас ! якщо заварити трубку виходу парів в баку мотоцикла чи може бак вибухнути від скопчення парів ? бо в мене тече бензин з  трубки  для виходу парів ! мотоцикл Soul Apache 150cc до нього запчастин ніде немає тому бак новий ніде не зможу купити.
Змінено: 11.05.2023 р., Vitalik_r
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
21.03.2023 р.
answerview
Всім привіт, в мене є  запитання до вас ! якщо заварити трубку виходу парів в баку мотоцикла чи може бак в
це так постійно було?  тобто зновь*я ???  глушити не можна, має дихати бак.  треба розібратися чому.
like
bad
shockingly
23.03.2023 р.
answerview
Не зовсім зрозуміло, яка трубка? Завжди один отвір на кран, а в кришці бака отвір для вентиляції.
like
bad
shockingly
10.04.2023 р. відповів для Vitalik_r  
answerview
Не може такого бути, шукай де тече сам бак. Це треба хііба що компресором через карб качати щоб потік 03_biggrinІ треба фото бака і розміри кріплення, думаю такий на половині китайців стоїть.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 10.04.2023 р., User
like
bad
shockingly
10.04.2023 р.
answerview
Не може такого бути, шукай де тече сам бак
Толя, накуя ти стараєшся??????????  ти ж бачиш, шо він вискочив як чорт з табакєрки, задав питання і усьо, звіздєц, ісчєз ,  бо ясновидячих тут нема і за хвилину йому не дали вказівку що і як зробити.  я його теж запитав,  .....а в ответ тишина...........................................03_biggrin
like
bad
shockingly
11.05.2023 р. відповів для Wicker  
answerview
 Оця трубка
like
bad
shockingly
11.05.2023 р. відповів для User  
answerview
Ось ця трубка
like
bad
shockingly
11.05.2023 р. відповів для Wicker  
answerview
Оця трубка 
like
bad
shockingly
11.05.2023 р. відповів для Vitalik_r  
answerview
На тій трубці ще гумова трубка повинна бути та йти вона повинна між двигуном та рамою, щоб надлишки палива зливалися на землю, у мене таке пару раз було, коли літом заливав бенз під кришку, тобто "під зв'язку", бензин, у ємністі під землею, холодний, а коли потрапив у бак, та на вулиці +28, починає розширюватись, от тоді й працює трубка "переливу", трохи проїхав і текти перестало. Влітку, тепер, на пару см до горловини паливо не доливаю. 
Якщо у тебе тече і з на половину заповненого бака, то заглуши її бензостійким шлангом, його надінь на трубку, зажми хомутом, другий кінець заглуши, наприклад, болотом і теж зафіксуй хомутом, та потім при заправці під за'язку бак не заливай. 
Дизель - наше всьо!
2
like
2
bad
shockingly
11.05.2023 р. відповів для zmv  
answerview
Дякую за відповідь
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин