Показати повідомлення
Вот наконец купил себе чуть больше месяца назад фаду 24.Впечатлений конечно море,после лиды кажется,что просто бомба!Наездил уже 350км за пару дней.Месяц стояла в гараже без доков.Никаких боков нет вобще,единственное передняя вилка в большие ямы немного провалюется,нужно масло посмотреть.Расход 3-3.2 по трасе,по городу окол 3.5.По трассе просто крейсер,на 4300об уже 80км,при этом газ выкручиваешь на несколько милиметров.Вот незнаю как себя удержать во время обкатки.Обкатку в основном прохожу по трассе,средняя скорость 60км/ч.Есть такой вопрос:
В конце весны-начале лета хочу на нем смотаться в Прагу к сестре 1600 туда и назад1600.Естественно что провиду полное то на сколько это возможно,двиг 157 QMJ думаю проблем никаких не выдаст.Вопрос по таможни евро союза.Впустят ли поляки его?Пройдет ли он евро стандарт СО?И вобще пересечение таможни,мож кто что знает?
Змінено: 07.07.2009 р., MopeDDriveR
ХОРОШ КИТАЙ-В ХОРОШИХ РУКАХ!!!!!
привет всем помогите найти друг разбил левый поворот на своём фаде и у нас в городе не может найти и вроде говорят что в украине их нет очень переживает может у когото есть инфо что по чём и где мона найти спасибо
Всем Здорова!!! есть у кого нибудь фото фады без переднего пластика , скелет без морды? желательно лево право перёд.???
Писк возникает в процессе притирки ремня к тарелкам варика и торкдрайва. Связан с неполным прилеганием ремня ( верхним краем ). После притирки обычно писк исчезает. Временно помогает спрей-натяжитель ремней.
Szczecin->Дрогобыч->Караганда->Сарань->Алма-Ата->Капчагай->Аягуз->Polgardi->Veszprem->Szekesfehervar->Каменка->Запорожье->Tanvald->Jablonec nad Nisou и снова Каменка...
скажи пожалуйста хочу заменить лампочки на галагенки как думаеш есть смысл ?
Ремень поставь Пауэрлинк 835*20 ( или 842*20 ), посмотри что было с завода. Ходит 12-15 тыс без проблем, износ примерно 0.5 мм за 8 тыс.
Лампочки поставь Филипс 35/35 ( колбы-шарики ) и будет вполне прилично. Как вариант- установка 45/40 ( Нарва ), тоже неплохо
Не забуть про диоды в габариты, и ярко, и сеть разгрузишь
Szczecin->Дрогобыч->Караганда->Сарань->Алма-Ата->Капчагай->Аягуз->Polgardi->Veszprem->Szekesfehervar->Каменка->Запорожье->Tanvald->Jablonec nad Nisou и снова Каменка...
у меня филипс и стоят но свет жолтый не нравится а есть и такого яркого белого цвета филипс
или они только жолтым светят
Багато перечитав повідомлень стосовно даного апарату
вроді не погані відгуки. Зара власник Діо 34 от є можливість взяти Fada 150-24 ,от ще вагаюсь чи варто брати?
Чому звернув уваги на цей скутер?
вже три роки катаюсь на Діо 34, скутер -. Выше всех похвал
Тільки мій зріст більше 180 і мені не завжди на ньому дуже зручно,тим більш катаюсь в більшості з пасажиром.А тут знайшов продається дана модель ,я зацікавився тільки от ссикотно мені стосовно надійності китайського коня
Змінено: 16.05.2012 р., RL
Брати чи не брати?! В мене 24ка четвертий рік з пробігом понад 12тис, купував новий. За цей період досі сумніваюсь у виборі коня, хоча багато також позитивних моментів. Маю невеликий досвід по Діо, тому по порядку!)
Спочатку почну з "мінусів". Дешевий погано підігнаний пластик, місцями розтрізкування пластику, задній кофр відірвався від вібрацій, гума КЕНДА погано тримає зчеплення з поверхнею, більше ковзає ніж гальмує(вага понад 100кг, інерція також робить своє діло), єлектрика потребує невеликої профілактики(були моменти перетирання проводів), близько 7тис обірвався ремінь варіатора, недавно змінив привід спідометра, сам спідометр бреше на 15км/г(по машині) і 20км/г(GPS)? відірвалось одне з трьох кріплень бензобаку, порепалось тонування на вітровому склі, сидіння було обтянуте дешевим матеріалом тепер приємний на вигляд і дотик кожзам і ще ряд дрібних недолікаів)
А тепер саме приємне: багато простору і комфорту за відносно невеликі гроші(7300грн), бак під завязку 11,7л, два досить зручних місця, вітрове скло, просторий багажник, дві фари головного світла сумою 70ват, масивна задня оптика(у вечірній час добре помітно на дорозі), витрата пального при єкономній їзді(40-45км/г) становить 2,8/100(з пасажиром), мій ріст 181 досить зручно...Брали техніку їздити на роботу(42км в одну сторону), два повноцінних місця і крейсерською швидкістю 60+км/г. Мої враження такі, хонда це висока якість техніки, навіть у дрібницях і порівнювати(не враховуючи обєм) з китайскими скутерами недоцільно!!! Якщо сам ремонтуєш і обслуговуєш нічого ссикотного нема, заправив і поїхав!) Буду радий відповісти на будь-які запитання! Нижче фото мого дирчика)
Под здравым смыслом всякий разумеет свой собственный!)