MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
02.02, 13:56
44
+3 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Мариуполь

Переглядів: 1261366
23.10.2008 р.
answerview
Показати повідомлення
Здесь мариуполь. Скутеры, мото...
[url=http://www.avtobeginner.ru]http://nomer.avtobeginner.ru/uamoto/AH3877AB.png
Сообщество Пенсионеров...Вованыч...
Змінено: 02.10.2015 р., VOVAnidze
like
bad
shockingly
1••50515253545556••267
01.12.2009 р.
answerview
я сам всегда ежжу 44_beach
ЭКС-жох всех порвет!!!
небыло и не будет такого в истории Мариуполя...
like
bad
shockingly
01.12.2009 р. відповів для x3mal  
answerview
типо нескем или самому интерестней?
Тормоза придумали трусы!!!!!!
like
bad
shockingly
01.12.2009 р.
answerview
второй вариант...
ЭКС-жох всех порвет!!!
like
bad
shockingly
03.12.2009 р.
answerview
Водители транспортных средств с объемом двигателя до 50 куб. см не будут штрафоваться инспекторы ГАИ за отсутствие регистрации, талона прохождения техосмотра и водительских прав.

По сведениям Утро.ua, Инспекторы Государственной автоинспекции Украины (ГАИ) не будут штрафовать водителей транспортных средств (ТС) с объемом двигателя до 50 куб. см исключительно (скутеров, мопедов) за отсутствие у них регистрации ТС, талона прохождения техосмотра и водительских прав. Об этом стало известно от начальника ГАИ УМВД Украины Сергея Коломойца.

Коломоец объяснил, что хотя законодательство требует с 1 января 2010 г. наличие перечисленных документов у водителей таких ТС, однако ГАИ продолжает нарабатывать нормативные документы, в том числе относительно регистрации мопедов и скутеров и прохождения ими техносмотра. "Около 90% таких ТС по букве закона нужно выбросить на свалку, поскольку у их владельцы нет на них документов", - сказал он. По его словам, данные меры буду вводиться постепенно - дабы избежать "социального напряжения".

По всей видимости, нспекторы ГАИ начнут предъявлять претензии к незарегистрированным скутерам и мопедам приблизительно через 6-9 месяцев. Коломоец убежден, что этого времени достаточно, чтобы все подобные ТС прошли регистрацию, а к этому времени будет выработана и нормативная база по прохождению техосмотра такими ТС. Он добавил, что также должно быть создано достаточное количество "точек обучения на категорию водительского удостоверения А1, которое дает возможность руководить мопедом или скутером".

Также Коломиець не исключил, что для мопедов и скутеров, у владельцев которых нет на них документов, ГАИ объявит "своеобразную амнистию", которая даст возможность зарегистрировать их без документов, которые подтверждают их легальное приобретение
Жох всех порвет! http://www.moto.com.ua/smiles/62_sarcastic.gif
like
bad
shockingly
03.12.2009 р.
answerview
вобщем ничнго не понятно с этими гайцами 10_ireful2
[url=http://www.avtobeginner.ru]http://nomer.avtobeginner.ru/uamoto/AH3877AB.png
like
bad
shockingly
03.12.2009 р.
answerview
та да 10_ireful2  10_ireful2  09_ireful1
like
bad
shockingly
04.12.2009 р. відповів для malish3250  
answerview
гайцов на мыло! 10_ireful2 Давайте устроим праздник свистунов! 08_lol
like
bad
shockingly
answerview
гайцов на мыло! 10_ireful2 Давайте устроим праздник свистунов! 08_lol
like
bad
shockingly
answerview
гайцов на мыло!давайте устроим праздник свистунов! 09_ireful1
like
bad
shockingly
05.12.2009 р.
answerview
че будем ездеть и свистеть????? 08_lol
like
bad
shockingly
05.12.2009 р. відповів для MAX  
answerview
по этим праздникам свистунов в ...опу ...бут! 15_badgrin
like
bad
shockingly
07.12.2009 р.
answerview
До _____ районного суду міста

Позивач:_____
прож. _____
_____
тел. _____

Відповідач: Міський відділ ДАІ
вул. _____
тел. _____

Позивач на підставі ст. 288 КУпАП звільнений
від сплати судового збору

АДМІНІСТРАТИВНА ПОЗОВНА ЗАЯВА
про визнання незаконною та скасування Постанови про адміністративне правопорушення та накладення адміністративного стягнення за порушення Правил дорожнього руху України

Постановою про адміністративне правопорушення інспектора Міського відділу ДАІ від 01 липня 2009 року на мене накладено адміністративне стягнення – штраф в розмірі 51 грн, передбачене ч. 4 ст. 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення Правил дорожнього руху України (додаток 1). Відповідно до вищезазначеної постанови, я 01 липня 2009 року в 16.00 у місті на перехресті пр. Міра та вул. Азарова керував мопедом Kanyni з робочим об’ємом двигуна 49,9 куб.см без мотошолому, чим допустив правопорушення пункту 6.1. Правил дорожнього руху України.
З постановою інспектора ДАІ від 01 липня 2009 року я не згоден і вважаю її незаконною з наступних підстав:
Згідно ст. 14 Закону України «Про дорожній рух», учасники дорожнього руху мають право на безпечні та зручні умови для руху і зобов’язані створювати безпечні умови для дорожнього руху.
Пункт 6.1. Правил дорожнього руху України зобов’язує мене і мого пасажира бути в застебнутих мотошоломах. Що створює для мене незручні, небезпечні умови для руху і я стаю джерелом небезпеки для інших учасників дорожнього руху та для мого пасажира. А саме:
Мотошолом – це засіб безпеки для пересування на мотоциклі і він не відпові-дає умовам пересування на мопеді, так само, як не відповідає велошолом для умов пересування на мотоциклі. Пересуваючись на мопеді в мотошоломі, я обмежений в належній оглядовісті і чутності дорогі, що є небезпечним для мене, мого пасажира і інших учасників дорожнього руху, особливо в умовах міста.
Оскільки пунктом 6.1. Правил дорожнього руху України не передбачені інші, окрім мотошолома, засоби безпеки для пересування по дорозі водія мопеда і його пасажира, я, керуючись пунктом 2.14 Правил дорожнього руху України, з цілью запобігання дорожньо-транспортної пригоди, 01 липня 2009 року в 16.00 у місті по пр. Міра пересувався на мопеді Kanyni з робочим об’ємом двигуна 49,9 куб.см без мотошолому. Про що я і повідомив інспектора ДАІ при складанні протоколу про адміністративне правопорушення.
Згідно ст. 285Кодексу України про адміністративні правопорушення, копія постанови про адміністративне правопорушення протягом трьох днів вручається або висилається особі, щодо якої її винесено.
01 липня 2009 року інспектор ДАІ копію постанови мені не вручив, так само я не отримав її поштою.
Копію постанови про адміністративне правопорушення від 01 липня 2009 року я отримав 07 листопада 2009 року від державного виконавця Районного відділу Державної виконавчої служби Міського управління юстиції (додаток 2).
Таким чином, мною з поважних причин був пропущен строк оскарження постанови про адміністративне правопорушення від 01 липня 2009 року.
На підставі викладеного, керуючись ст. 14 Закону України «Про дорожній рух», п. 2.14 Правил дорожнього руху України, ст. 287, ст. 288, ст. 289, п. 1 ст. 247 КУпАП

ПРОШУ:

1. Поновити мені строк оскарження Постанови про адміністративне правопорушення та накладення на мене адміністративного стягнення по ст. 121 ч. 4 КУпАП в розмірі 51 (п’ятьдесят одної) грн від 01 липня 2009 року за порушення Правил дорожнього руху України;
2. Постанову про адміністративне правопорушення та накладення на мене адміністративного стягнення по ст. 121 ч. 4 КУпАП в розмірі 51 (п’ятьдесят одної) грн від 01 липня 2009 року за порушення Правил дорожнього руху України визнати незаконною та скасувати;
3. Зобов'язати Відповідача звернутися до відповідних органів з пропозицією внести зміни до пункту 6.1. Правил дорожнього руху України з причин невідповідності засіба безпеки - мотошолома умовам пересування на мопеді в цілях безпеки руху.

Додатки:

1. Копія постанови про адміністративне правопорушення від 01 липня 2009 року;
2. Копія виклику державного виконавця від 11.2009 року;
3. Копія позовної заяви.

Позивач
_____
ЭКС-жох всех порвет!!!
like
bad
shockingly
08.12.2009 р.
answerview
И че это такое.?это ЧЬЕ и к чему это?
like
bad
shockingly
08.12.2009 р. відповів для VOVAnidze  
answerview
если тебя без шлема остановили...
ЭКС-жох всех порвет!!!
like
bad
shockingly
09.12.2009 р.
answerview
в семп привет народ когда будет зокрытие сезона скутер клуба МАРС?????
like
bad
shockingly
09.12.2009 р.
answerview
НАРОД Кто знает что будет на закрытие сезона клуба марс у кого кокие предложение
like
bad
shockingly
09.12.2009 р. відповів для MAX  
answerview
Закрытия не будет - я еще катаюсь 30_crazy
like
bad
shockingly
answerview
Я уже гдето писал: закрытие 31 декабря, открытие 1 января! 57_sunbespectacled  Катаемся круглый год и получаем удовольствие))).....и насморок 03_biggrin
Ищу приключения для своего скута)))
like
bad
shockingly
answerview
Во во-первіх Саша с Олегом Правы, нету как такового закрытия сезона, это дело каждого... А во-вторых - Какого клуба? ГДЕ ОН??*
like
bad
shockingly
10.12.2009 р. відповів для VOVAnidze  
answerview
Клуб по норам разбежался!
like
bad
shockingly
1••50515253545556••267
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин