Поки що ні, заморився я шото.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 17.02.2022 р., User
На даче трудишься? Отдыхай. Кто борщ варить будет?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
бандерлоги
але ти не розслабляйся ми з Воцою на рибалку з ікрою колись заїдемо.
заморився я шото.
Толя, так шо ты ховаешься? ФБ тебе роднее нашего форума? Как самочувствие?
У меня такое состояние было в январе 2019, перед эпидемией ковида, сам удивился такому состоянию.. Попил парацетамол дня 3 и всё прошло.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
ФСБ
Юзер в ФСБ устроился?
Я про фэйсбук
Роменські бандерлоги, ви там давайте зачищайте дорогу і місце для зустрічі, часу вам до 1 травня.
Чермет здати - випивка за ваш рахунок.
за ваш рахунок.
Тiльки бандерлоги
Змінено: 03.03.2022 р., Veps
Нада міняти місце - хочу в Чорнобаївку
ЗСУ у вівторок, 22 березня, уже увосьме вдарили по аеропорту в Чорнобаївці на Херсонщині, де російські окупанти зберігають свою військову техніку
Змінено: 22.03.2022 р., User
Зустріч переноситься.
Думаю на липень, і місце треба міняти, думаю на Оріль, Ворсклу чи Псел.
І до списку речей треба б додати міношукач, в когось здається є.
Змінено: 20.04.2022 р., User
Ще місяць почекаємо і будемо визначатися, мабуть туди й поїдемо. Ще треба щоб військовий стан відмінили.
Иду резать актив
Иду резать актив
О. Мені якраз таких пару пустих треба - буду робить FM-антену на балконі.
Ще треба щоб військовий стан відмінили.
Ненада, я ще не заробив грошей на ствол і дозвіл на зброю не отримав.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 21.04.2022 р., vaclav
в когось здається є.
У потапухина есть, но он теперь на 2 колесах- Вайпер Юли пригнал и гасают по Ромнах
. На даче они , зовут на слет к ним. Пiски , там сосна, Сула. Я снимал видео в тех местах( надо пошукати) . Я казав за Орель, каже на Вайпере едут- когда, дату скажи
Но и в Правдюках мiн нема, если шо. Я серьёзно. А вы думайте, я бы тоже на Орель съездил, через Полтаву дорога? 400 км?
Через Полтаву. З Полтави 170 здається, коротше як з Ромен до Полтави.
Доки не відмінять військовий стан не поїдемо, за 400 км блокпостів буде штук сто - за день не проїдеш.
Боюся що наступного року це буде
за день не проїдеш.
У нас блокпост за 2 мин. проходим. Но у нас движение поменьше чем у вас.
я буває в черзі по півгодини стою, кансервованих штук сто в черзі. Зараз правда попустило
Боюся що наступного року це буде
Будем живы- не помрём
Зустрiнемось
В результаті довготривалих телефонних розмов з багатьма членами клубу Кабоводів дійшли до таких думок:
1.Назло москалям 16-та має відбутися.
2. Дата - липень, обіцяють увесь місяць спеку і засуху
3.Місце - ну знову на дачі щоб всім було порівну їхати, з усіма проблемами думаю що впродовж світлового дня всі доберуться.
4. Зустріч відбудеться на волонтерських засадах, не у всіх є гроші навіть на бензин(може треба буде допомогти), так що веземо хто що може, але не обов'язково, зараз в магазинах є все тільки на 50% дорожче.
5. Схоже приїде мінімум 6 максимум 10 чоловік.
Прошу обговорити ці думки, ще є два місяці...
6. Без значка зустріч буде неправомочною
- давайте пропозиції.
Змінено: 11.05.2022 р., User