MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
21.11, 16:00
44
+2 °С
Вітер: 1 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

16 мотозустріч кабоводів і бандерлогів, с.Правдюки Сумської обл. р.Сула

Переглядів: 16739
07.09.2022 р. відповів для Direktor  
answerview
08_lol08_lol15_badgrin Ти про кого?  Pink Floyd не існує - у червні 2006 року помер Сід Барретт, а у вересні 2008 року - Річард Райт.
я не хочу її слухати.
Ну якщо ти проти їхньої творчості, це твоє право.06_question
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 07.09.2022 р., Veps
1
like
1
bad
shockingly
07.09.2022 р.
answerview
Ну якщо ти проти їхньої творчості, це твоє право.
Та мені до одного місця всі ці Флойди і їхня творчість!!! 10_ireful2
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
07.09.2022 р. відповів для Veps  
answerview
Да, альбом "nhe wall"18_good79г. В те времена ходили слухи что на запись альбома "обратная сторона луны" нанимали хор мальчиков и менеджер группы кинул на лаве мальчиков.
1
like
1
bad
shockingly
07.09.2022 р.
answerview
"nhe wall"

" The Wall" - Стена. Падение стены между ФРГ и ГДР. Это зрелище непередаваемое18_good На кубики стена валится , а музыка... Сила!
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
09.09.2022 р. відповів для SAYMON_245  
answerview
Вітя, привіт! Так нормально буде?
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
09.09.2022 р.
answerview
так  набагато краще ,я стараюся не матюкатися , якшо зробити напис "через довбаних кацапів" то буде взагалі один в один як я балакаю, а якшо неміняти то і так мені довподоби
1
like
1
bad
shockingly
09.09.2022 р. відповів для SAYMON_245  
answerview
Та їдьте вже на "16-ту...." Заморозки з дня на день вдарять, а ви ніяк не випхаєтесь...15_badgrin 
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
09.09.2022 р. відповів для Direktor  
answerview
нє в цьому році мабуть тільки на скутері, в моцику трос зчепленн порвався в продажі є наче такі но трошки на такі, прийдеться колхозінгом заніматися
1
like
1
bad
shockingly
09.09.2022 р.
answerview
Вранці +5, який "їдьте вже" 15_badgrin
like
bad
shockingly
10.09.2022 р.
answerview
Зустріч вже не відбулася, пора думати про 17-ту.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
10.09.2022 р.
answerview
Зустріч вже не відбулася,
05_shok Не сміши мої підметки15_badgrinДиванні байкери... Позор... Плануй "17-ту НАВКОЛОСВІТНЮ08_lol." Диванну...
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
10.09.2022 р.
answerview
Iванович, лiкуй жовчний мiхур, поки не пiздно 03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
10.09.2022 р. відповів для Veps  
answerview
Його за значок жаба давить15_badgrin
1
like
1
bad
shockingly
10.09.2022 р.
answerview
Його за значок жаба давить
ПОЗОРНИКИ ДИВАННІ15_badgrin Головне наліпка і кришечка з пивної пляшки на грудь... На твоїй улюбленій совковій футболці, з мацквой на груді, вже мабуть і місця немає для кришечок? На спину починай чіпляти...15_badgrin
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
10.09.2022 р.
answerview
Iванович, лiкуй жовчний мiхур,
Здоровий18_goodА за сезони 2021-22 я наїздив більше, ніж ви всі разом
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
10.09.2022 р. відповів для Direktor  
answerview
 Я поки що дето 6 тисяч цього року, зараз 32500 на спідометрі, ти скільки?
https://www.moto.com.ua/forum/topic-967065/page-96/#1790768
Змінено: 10.09.2022 р., User
like
bad
shockingly
10.09.2022 р.
answerview
я наїздив

Порада-ти їзди на всі зльоти, будеш Чемпіоном. Гуму потім зміниш і знову03_biggrin  
like
bad
shockingly
10.09.2022 р.
answerview
будеш Чемпіоном.
Та куда мені до вас? Наштампуєте онлайн зустрічей, відосиків, наліпок, бляшаночок на грудь з мацквой... Нє, мені далеко до ордєноносцев кабоводов...
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
11.09.2022 р. відповів для SAYMON_245  
answerview
Так піде? Без матюків 03_biggrin
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
11.09.2022 р.
answerview
Так піде? Без матюків 
а чого без матюків????  ви шо, баптисти????03_biggrin  при означенні расєйского  припіздента  вови Хуйла - це не вважається матюком.  йоббані москалі,  ппідараси,  вибляддки, і таке інше -  це не є матюк,  це означення народу.   так шо накуя переписувати наклейку?06_question
Змінено: 11.09.2022 р., olegsuzuki
3
like
1
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин