Без значка
Для начала название надо
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Антивоєнна
Протестую!!
1. Мій персональний пацифізм ледь дорого не обійшовся. Бо Батьківщина скинула з камазу залізо, а що з ним робити - не встигла сказати. Виходь на вулиці Київа, ставай на пост - ото твій тир. З відсутніст"ю навичок та неналаштованними механічними прицільними засобами (і пальцями що може звести судорога)... важаю що мій пацифізм становив загрозу для суспільства. Тому я за повну мілітарізацію!!
нех*р в останні години сідіти і розбиратися як того ременя до весла вчіпити. Нехай залізо гниє у сейфі, але щоб знав що з ним робити. імхо.
2. Як казав Бабченко: "розмови про гарних росіян - це перекидувати містка для наступної війни". Щось я не хочу залишати таку спадщину дочці - мені досить такого підгона від батьків.
Так що, - тільки абрамс на Червоній Площі !
PS: шукав носки у шафі... познаходив комплектів форми - на пару партизанських загонів слоненят. кальсони, термуха... де воно все було у лютому (як спав на асфальті) ??
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 15.05.2022 р., vaclav
Визнаю що мої прогнози були занадто оптимістичними
Схоже що мотозустріч відбудеться аж в 2024 році після виборів нового Президента України.І не факт шо у Полтавській області, Олег Сузукі колись на Стрий запрошував, а мрії ідіотів рано чи пізно збуваються
Хоча дива бувають і будемо на них сподіватися
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 26.05.2022 р., User
Олег Сузукі колись на Стрий
Я уж давно собираюсь к Олегу. Мечта - в Карпаты своим ходом.
Как раз двигло расколю, всё поменяю, обкатаю и УПЕРЕД!
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 26.05.2022 р., Veps
Так я ж написав: мрії ідіотів завжди здійснюються(по собі знаю
)
Але спочатку евакуація - а там до Олега вже недалеко, можна й пішки
Змінено: 27.05.2022 р., User
Сплюнь
А на зустрічі оце б вже похмелилися і купалися б, а Вепс би рибу чистив
Змінено: 31.05.2022 р., User
Майже цього дня п'ять років тому...
А бенз втричі подорожчав
б вже
Ще не вечiр, усе буде
Погодка супер- тепло пошло, фухх
Змінено: 31.05.2022 р., Veps
Кавуни зійшли, сарай готовий до зустрічі відсотків на 60, меблів Петрович подарував на три сараї
думаю до середини липня буде як новий і з душем
Я стол и шкаф выкинул из гаража, расширяю территорию
Так шо, будет збиратися? У липнi?
Відкрив сьогодні мотосезон , так шо готовий буть готовим.
Змінено: 20.06.2022 р., SAYMON_245
Бензина подкинешь? Не багато
бензин на заправці тільки спиртовий буває по 52 грн, не завжди но вже без черг, наїлися ажіотаж пройшов
Позавчора купив румунського 95-го по 52 грн.
Моцик так тихо ще ніколи не працював, короче отой супер воговський і окковський відпочиває.
скоро бояра приспіє, приїзджай