Вітаю всіх з
Днем Захисників і Захисниць України!
Днем створення УПА!
Днем українського козацтва!
З Покровою!
За традицією відкрив тему, а далі самі домовляйтеся - я у відставці.
Місце - с.Правдюки Сумської обл. р,Сула
Дата - коли хочете.
Бюджет - скільки хочете.
СПИСОК УЧАСНИКІВ
1.Головний Кабовод.
2. Юзер
3. Завгосп
4. Вепс
5. Рекс
6. Рибась
7. Стас
8. Саймон
9. Академік
10. ЗНВ
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 03.01.2022 р., User
Усьо? тему можна закривати? втрьох ми й так зберемося.
Я так бачу що дерьмократія, як завжди, до добра не приведе
Так що, якщо до 8.00 1 січня 2022 року ніяких рішень прийнято не буде то - о 8.01 Головний Кабовод згідно Статуту видасть односібно Указ про:
1. Місце зустрічі.
2. Дату зустрічі.
3. Список учасників.
І не дай Бог хтось не приїде
Довідки за телефоном 0970643514
Змінено: 24.10.2021 р., User
Пророцтво Вацлава почало збуватися - на кремлівській стіні вже відпав один зубець
Село Липове, Черниговська обл. и с. Москалёвка, Роменський район
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 04.11.2021 р., Veps
В Ромни поїду.
"Життя має бути подорожжю до могили не з наміром прибути в цілості і красивому, а скоріше в'їхати з занесенням, в клубах диму, повністю виснаженим і зношеним, голосно проголошуючи - "Оце так поїздка!"
Де табір піонерський
Москалiвка. Липове в Черниговской. Талалаевка. Хочу съездить пофоткать еще.
А помнишь Правдюки- я видео выкладывал? Там дикое место, река. Подъезд неплохой.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 09.11.2021 р., Veps
А в Правдюках народу менше? бачу туди з Недригайліва дорогу зробили.
Там вообще народу нет, место хорошее, в дождь лужи здоровые, но там песок укатанный, на наших моцыках проехать аж бегом можно.. ну а я как нибудь тоже проеду. Место глухое, река, от трассы километров 5 по сосновому лесу и полям
Тоді я за Правдюки. Таврія проїде?
Конечно, ты не спеши, я проеду туда , сниму видео. Кстати я же снимал, посмотри, помнишь? Если не найдешь, я перезакину сюда
Змінено: 18.11.2021 р., Veps
Олєжка, запиши нас з Рибасем, ми за Правдюки, їдемо на Таврії якщо воно не розсиплеться за зиму
"Життя має бути подорожжю до могили не з наміром прибути в цілості і красивому, а скоріше в'їхати з занесенням, в клубах диму, повністю виснаженим і зношеним, голосно проголошуючи - "Оце так поїздка!"
Гриша, записав усих, тебя, дорогой в первую очередь. Игорьку привет!
Как у тебя здоровье? Двигаешься?
Змінено: 18.11.2021 р., Veps
Шестеро є, так що можна їхати, буде полтавсько-сумська зустріч
Я шось пропустив? чи забув?