MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
04.12, 10:20
28
-2 °С
Вітер: 2 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Разборка Мотозвезда

Переглядів: 1047
29.04.2021 р.
answerview
Не советую брать сейчас там запчасти присылают всякое Г. Даже новые запчасти
Сайт motozvezda.com.ua
Если очень сильно захотеть, то добиться можно всего
Змінено: 29.04.2021 р., Скутерок
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
30.04.2021 р. відповів для Скутерок  
answerview
Не згоден, брав там неодноразово багато чого і до свого, і до чужих мопедів. Одного разу прислали не зовсім кондицію, так за свій рахунок вислали те, шо треба, в тому стані, який требувався. Просто треба з ними зв'язуватися і пояснювати ситуацію. В моєму випадку замовляв кришку варіатора на 90 леад прислали не в найкращому стані, то після телефонної розмови, за їхній рахунок вислав назад, і вони за свій рахунок прислали кришку в ідеалі, та ще й повністю комплкетнуі з храповиком, і з полумєсяцьом і з пружинками та лапками. Покрасив і поставив, другий рік катаю з тією кришкою, все норм. А перед тим 10 років їздив без храповика та полумєсяця. Тобто вони зразу ж без вопросів признали свою провину, повибачались і проблема вирішилась, тіки й того, шо декілька днів втратив на пересилки туди-сюди. Ще колись брав реле зарядки, так вони прислали два по ціні одного, на випадок, якшо одне виявиться неробочим, а вони обидва робочі. Горшок брав рідний під проточку, те шо було на фото, те і прислали, без сюрпризів, ще багато можу навести прикладів, і кнопки брав, і хвіст зі стопом, і раму аф48, і до нього ж редуктор, так шо все зергуд. Багато хто з мотокому там тариться. Зв'яжися з ними, поясни, я думаю проблема вирішиться позитивно.
Російський воєнний корабль, іди нахуй!
Змінено: 30.04.2021 р., shrek
1
like
1
bad
shockingly
30.04.2021 р.
answerview
Багато хто з мотокому там тариться.

Повністю згоден з Андрієм... але я я не упереджений і  якщо не дуже брак, то і не заморочуюсь03_biggrin
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
30.04.2021 р.
answerview
Косяки бывают у всех.
Не менее 5-6 раз покупал на Звезде оригинальные б/у запчасти. Что подешевле- похуже, так и было заявлено, категория B.
Но в целом я всегда получал чётко то что планировал: все фото были реальными.

Звезду ценю за ассортимент и нормальные цены. Безымянные разборки с ОЛХ хотят значительно больше денег, иногда просто космос. На лоха...
Szczecin->Дрогобыч->Караганда->Сарань->Алма-Ата->Капчагай->Аягуз->Polgardi->Veszprem->Szekesfehervar->Каменка->Запорожье->Tanvald->Jablonec nad Nisou и снова Каменка...
like
bad
shockingly
30.04.2021 р.
answerview
Тоже много раз заказывал. Все в основном хорошо. Запчасти хорошего качества, если не оговорено обратное
PSG
like
bad
shockingly
30.04.2021 р.
answerview
Что подешевле- похуже, так и было заявлено, категория B
А сейчас это не заявлено!
like
bad
shockingly
01.05.2021 р.
answerview
У мене чуть не сталася халепа з їхніми сусідами мото 7777, хотів замовити боковий пластик і передок на свій леад, ціна була норм, по фото стан супер, замовив, а потім таки трохи ціна збентежила, попросив на вайбер реальні фото, того, шо вони запаковували, то тіки побачив фото, відмінив замовлення бо там було жахіття, а не пластик, жодного цілого вушка, жодного цілого кріплення і такий, шо весь треба паяти перешпакльовувати, тобто такий не треба і даром.
1
like
1
bad
shockingly
01.05.2021 р.
answerview
Ось фото з їхнього сайту той циліндр, шо я купив у них, точно цей і прислали, саме з тим кусочком прокладки.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
01.05.2021 р.
answerview
їхніми сусідами мото 7777

Я у них покупал ремень, Gates, лет 7 назад, новый, отъездил на нём много тысяч.. Но сейчас звонил- таких уже нет. Но есть на алиэкспрессе03_biggrin
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
01.05.2021 р.
answerview
Просто фотки нужно запрашивать всех запчастей что заказываешь перед отправкой, даже новые запчасти пусть фоткают! Не хотят-Отмена заказа. Все просто
Змінено: 01.05.2021 р., Скутерок
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин