MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
03.03, 14:47
44
+5 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Тусовка для "кабоводів"

Переглядів: 55557
26 лютого, 07:35
answerview
а ті совкоцикли для них то хоббі.
ага, вічне хоббі, вічна єбля08_lol15_badgrin

я вже давним давно перестав брати в ремонт цей савєцкий  мотлох.
1
like
1
bad
shockingly
26 лютого, 15:43 відповів для olegsuzuki  
answerview
Ну у них бабла вистачає на колупання, дл, них то екзотика, та й колупають вони не своїми руками...
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
28 лютого, 15:26
answerview
Підсів я на на отого Зимового слона і надибав зйомку 1972 року, зверніть увагу, як сильно помінялася, так би мовити, "байкерська мода", звісно, що мотоцикли, стилі, екіпіровка, одяг... Виходить, що мені було 15 років і про таке ми навіть не мріяли, та й не знали , що десь є люди. які живуть в іншому світі, для нас "загниваючому"... ИЖ, Минск, мопед Рига і... і все! Нє, у одного ветерана в нашому селі був ще БМВ сп....ний у Германії в 45-му... Ну і ще у Гаврика (раніше я вам за його пепелац розповідав) самопал з тракторного пускача і колес з культиватора...  https://www.youtube.com/watch?v=2emoogTgd6k
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 28 лютого, 15:27, Direktor
1
like
1
bad
shockingly
28 лютого, 19:50 відповів для Direktor  
answerview
Тинєпанімаєш, а морозиво по 11 копійок за стаканчик та сірники по копійці за коробку й "Пріма" по 14 коп., це ж камунізм був03_biggrin
Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
01 березня, 13:07
answerview
а морозиво по 11 копійок за стаканчик
05_shok а шо, було таке? В селі я такого, та і взагалі ніякого, не бачив, хліб по 14 і16 коп. бачив, годинами чекали, доки з райцентру підвезуть, а білий, по 24, лише по буханці в одні руки...
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
bad
shockingly
01 березня, 15:14
answerview
Я живу в райцентрі але все моє дитинство пройшло в чергах за хлібом а по великих празниках ще й сметаною, 
Змінено: 01 березня, 15:14, SAYMON_245
like
bad
shockingly
01 березня, 21:06 відповів для Direktor  
answerview
У нас було, на харчокомбінаті виготовляли, саме дороге було "Київський каштан", саме дешеве ягідне, компот заморожений по 6 копійок за пачку.
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
Вчора, 08:10
answerview
У нас було, на харчокомбінаті виготовляли, саме дороге було "Київський каштан", саме дешеве ягідне, компот заморожений по 6 копійок за пачку.
от бббля і тут совєцка власть наїпала.  то шо ж таке виходить, у  одних комунізм був комуністичніший від інших?????06_question15_badgrin  я купляв плодово-вигідне ( нє нє, не то плодово-вигідне, про яке подумали 03_biggrin)  по 7 копійок в картонному стаканчику.
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин