MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
18.01, 03:44
44
+3 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Тусовка для "кабоводів"

Переглядів: 53820
22.12.2024 р. відповів для Direktor  
answerview
А, я учора на Альфі сезон відкрив, 20го за ніч дощь весь сніг зжер, то ж виїхав по магазинах мотнутись... Мотом не поїхав, бо тоді ланцюг мити та змащувати, ну його н**... 
Дизель - наше всьо!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
3
like
3
bad
shockingly
23.12.2024 р. відповів для zmv  
answerview
Фальшстарт, по настоящому можна відкрити сезон не раньше ніж через 9 днів 03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
26.12.2024 р.
answerview
РДК
У січні 2023 року створено карельський національний батальйон ім. Лєвонена у складі міжнародного легіону оборони України
Помори,Вепси,Фіни...

Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
1
like
1
bad
shockingly
01 січня, 16:59
answerview
у Юри закінчилась реабілітація після поранення, завтра відбуває на війну...
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
bad
shockingly
01 січня, 17:15
answerview
На 0.32 секунді Колянова ЧЗета, очевидно відос двадцятого року, коли ми з ним їздили до лідаводів десь за Кременчуг, потім я поїхав додому, а він на сходняк ЯВАводів... Випадково сьогодні випав цей відос на ютубі! 18_good  https://www.youtube.com/watch?v=zYbUEZmciS0
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 01 січня, 17:16, Direktor
like
bad
shockingly
02 січня, 18:02
answerview
Колянова ЧЗета
С коляской? Колян  в Кременчуг на Дио водяном ездил, к Лидоводам. А ты туда приезжал на своем байке.
На полдня
Фоткались .
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
03 січня, 07:31
answerview
С коляской?
З прицепом, на відео видно фаркоп, і не півдня, а два... Шось ти попутав
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
03 січня, 08:09
answerview
попутав
Ну за столом тебя, лично я не видел.
Ты днём приехал и уехал. 
Может быть ты говоришь про последний слёт с леадоводами, который тебе не понравился? Я там не был.
Я тебе рассказываю про слёт на реке Псёл, за Кременчугом.  
Стакан там впервые свои кулинарные способности проявил.
Тушёное мясо в пивных банках.03_biggrin18_good20_drinks
Змінено: 03 січня, 13:52, Chado
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
04 січня, 10:36 відповів для Chado  
answerview
Є в мене ці фото, було діло, та я про поїздку вже на Шанраї, а на фото Вандерер з старим движком, я сезон вже на водянці відїздив...
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин