MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
21.11, 10:38
16
+2 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Тусовка для "кабоводів"

Переглядів: 51807
05.06.2023 р.
answerview
Чомусь розкопки не проводились, а датування в межах від кількасот років і до 8600 років21_umnik  А о 18-й годині провели сікрєтноє совєщаніє на "пеньках"07_dirol "Пеньки" істотно оновили, новий хазяїн вклав чимало бабла, приємно провели день і вечір!18_good
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 05.06.2023 р., Direktor
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
2
bad
shockingly
05.06.2023 р. відповів для Direktor  
answerview
Запорізьки козаки турков під Одесой бити допомогали Суворову і у вас теж когось гилили по дєлу.03_biggrin
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
05.07.2023 р.
answerview
ЮРА всім, хто його знає, передає вітання! Він в дуже "спекотному" місці! Тримаються!
Іванович. Не бандерлог!
3
like
3
bad
shockingly
05.07.2023 р.
answerview
Мої дружні вітання у відповідь, при нагоді
like
bad
shockingly
16.07.2023 р.
answerview
О 9.00 виїжджаємо від "запорожця", не запізнюватись...
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
bad
shockingly
16.07.2023 р.
answerview
О 9.00 виїжджаємо від "запорожця", не з
Іванич,06_question  хто, де, кудаінахуя, з ким???????????06_question06_question06_question   шото я ніхєра не второпав куди рванули........

надіюсь фотоотчьот буде?
like
bad
shockingly
17.07.2023 р.
answerview
надіюсь фотоотчьот буде?
Олег, а для кого "фотоотчьот"? Для "всьопропальщиков", які тут сидять і радіють, шо в кацапів 40 тис. дронів, а у нас тільки 10, шо танків нема і Б/К не дають, шо......... Я відправив фото друзям, які воюють, лежать в госпіталі чи змушені сидіти за кордоном... 
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
17.07.2023 р.
answerview
Олег, а для кого "фотоотчьот"? Для "всьопропальщиков", які тут сидять і радіють, шо в кацапів 40
Іванич, я шото не зрозумів, це камінь в мій город???  а я щось не так десь кажу????  а ну скажи мені,  хто бблять  хлопцям на фронті допомагає???????  зеленський????  депутати????  арістович??????   НІ,  ЇМ ДОПОМАГАЮТЬ ВОЛОНТЕРИ І ПРОСТИЙ НАРОД,  віддають останнє, в той час коли ппиздять мільйонами.  а шо,  в москалів  нема техніки???? є, і досить багато  того всього озброєння в них.   А доречі, хто радіє шо в москалів ддоххуяя  дронів????06_question
2
like
2
bad
shockingly
18.07.2023 р.
answerview
це камінь в мій город??? 
Ні в якому разі! Я навіть не знаю де в тебе город06_question
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
18.07.2023 р.
answerview
Я навіть не знаю де в тебе город
як не знаєш???????  та там де і усіх  жителів  мегаполісів -  на базарі03_biggrin.  я даже на рибалку туди їжджу,  знєш як клює!!!!!18_good  особливо на фотографію Сковороди15_badgrin
1
like
1
bad
shockingly
18.07.2023 р.
answerview
знєш як клює!!!!
Хек? Оселедець?05_shok
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
18.07.2023 р.
answerview
в кацапів 40 тис. дронів...

З 4.25 хв дивитися про 40 тис....https://www.youtube.com/watch?v=4s0HUZvKse0
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 18.07.2023 р., Direktor
1
like
1
bad
shockingly
18.07.2023 р.
answerview
Хек? Оселедець?
та пофіг шо, даже червона риба може клювати, але вона клює краще на фотку Вернадського, може досить велика клюнути,  нє, ну і на Сковороду тоже ловиться,  але не дуже велика15_badgrin15_badgrin15_badgrin
like
bad
shockingly
23.07.2023 р.
answerview
О 9.00 виїжджаємо від "запорожця"..... Випробував свою "газовий кєросінка"01_smile

і для Колі ЗМВ: все не став фоткати, диски (платівки) теж не всі, загальна колекція дисків близько 1500 шт
Іванович. Не бандерлог!
3
like
3
bad
shockingly
24.07.2023 р. відповів для Direktor  
answerview
Класна зустріч, у Коляна номер "зачьотний", експозиція у музеї - супер!
Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
31.07.2023 р.
answerview
Юра всім передає гарячий привіт з дуже "гарячого" міста! Воює... На минулому тижні відправив йому посилку з "корисними гаджетами"...

Ну а ми з КОЛЯНОМ в суботу були в "поїздці", цікавій і корисній... Гарна дорога і погода принесли нам задоволення.
Іванович. Не бандерлог!
2
like
2
bad
shockingly
10.08.2023 р.
answerview
Трохи спогадів:
Іванович. Не бандерлог!
2
like
2
bad
shockingly
10.08.2023 р.
answerview
18_goodПрикольні "кабоводи"! Тобто каби в них теж подекуди зустрічаються01_smile
О то йду раз по трассі пішки, і на зустріч вале огромезний харлей, ну як у арні. Проїзжає мимо, я звісно обертаюсь, и починаю угарати, в нього позаду маленький номер прикручено як у полтоса05_shok
Мабуть за старою звичкою залишив від свого першого мопеда08_lol
2
like
2
bad
shockingly
10.08.2023 р.
answerview
Прикольні "кабоводи"! Тобто каби в них теж подекуди зустрічаються
Всі починали з "кабів", а потім зажили, зажиріли, разні Джаньші, шманші...
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
bad
shockingly
10.08.2023 р.
answerview
зажиріли, разні Джаньші,
а,  ну а шо, Джаньши  самий класний матапєт,  такий тільки в Юзера і у Майкла Джексона15_badgrin15_badgrin15_badgrin
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин