Хотелось вот эту штучку )))
отсюда перенести куда-нибудь сглаз убрать
например на место реле поворотов
Хочу в запас прикупити
позвоню расскажу
Змінено: 12.02.2022 р., olegsuzuki
Іванич москалі передали шо Лозову вже взяли, ви про це шось чули?
Іванич москалі передали шо Лозову вже взяли, ви про це шось чули?
Не,не чули.В нас спокойно.
Русский военный карабль-Иди нахуй!
Да,успели до ВТ.
Русский военный карабль-Иди нахуй!
Змінено: 10.04.2022 р., KOLIAN
Шукаю Сергія-Озі, з початку війни не виходить на звязок... Сьогодні набираю ще раз і діваха говорить, що "...обмежений звязок, наберіть 819 380 і далі номер..." Що це значить?
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 11.04.2022 р., Direktor
Похоже система думає шо він у роумінгу а на рахунку мало грошей шоб він міг прийняти звонок
Або він за кордоном, або кацапи глушать ту місцевість і київстар "думає" що то за кордон...
Я розумію так, набираючи код 819 і номер абонентів Київстар, починаючи 819 380 ** *** ** ** оплачую розмову я. Але якщо підключити послугу "Улюблена країна", чи буду я платити менше? Тобто, якщо я підключу країну, ту в якій знаходиться абонент Київстар і подзвоню по коду 819 на номер Київстар, то тариф там називають 25 коп. за 1 секунду часу, оплачу саме за таким тарифом?
https://community.kyivstar.ua/rouming-ta-mizhnarodniy-zv-yazok-16/dzvinki-abonentam-kijivstar-zakordon-za-kodom-819-3071
Дизель - наше всьо!
Я розумію так, набираючи код 819 і номер абонентів Київстар, починаючи 819 380 ** *** ** ** оплачую розмову я. Але якщо підключити послугу "Улюблена країна", чи буду я платити менше? Тобто, якщо я підключу країну, ту
Заходив і я на цей сайт, читав... А один із сайтів торочив мені шось про Японію, от я й думаю: на якому з шести своїх мотів Сергій доїхав до Японії
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 12.04.2022 р., Direktor
Тільки що дзвонив Сергій-ОЗІ! Живий-здоровий, на даний час в Молдові, поруч з Румунією... Виїхав машиною, всі мотоцикли в окупації
Та нічого, після війни ще їх набудує, головне, шо живий-здоровий! Я аж сльозу пустив... Мабуть старію...
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 15.04.2022 р., Direktor