Не можу відкрутить гайку осі маятника
Зрiзати болгаркою нафiг до рiзьблення... Гайка (залишки гайки) послабне, а там воно пiде... Можна сваркою нагрiти - теж пiде.
Змінено: 05.12.2021 р., Ozi_58
Не можу відкрутить гайку осі маятника, порвав всі ключі і головки, злизалась сама гайкаРізьба чи 12 чи 14 (не міряв), а гайка з гранню на 17! Сімнадцять!
Зубилом с молточком пару минут делов, накерни зубилом грань гайки и бей молоточком по зубилу против часовой стрелки направления гайки.
Змінено: 05.12.2021 р., alikxom
Как говорил один слесарь, которого временами Колян вспоминает разными словами, при сборке в резьбы капни чуть нигрола, гайки не прикипают.
Нас оберiгае вiд дурних законiв, таке саме дурне Iх виконання.
Русский корабль. Иди нахуй.
І нігрол на різьбу і мовіль-це я знаю, я ж старий шоферюга... Нахрена так затягувать!... Болгаркою не підлізиш, гріть теж не можна та й зубилом недуже то...
Іванович. Не бандерлог!
Болгаркою не підлізиш
Бормашиною... Так, довго...
гріть теж не можна
Так - можливi невеликi жертви... Потрiбна тверда рука та майстернiсть... Але нiчого страшного - бляшанками iзолювати все що може постраждати и вперед ... Нагрiти дугою гайку - пiде аж бiгом. Окрiм нагрiву сформувати на поверхнi гайки "гранi" за якi можна буде чiплятись iнструментом. Краще для того покликати зварювальника - вiн все це зробе краще (без эмоцiй - спокiйно) - мот не його...
Змінено: 06.12.2021 р., Ozi_58
на "пеньках" порішаєм...
Этот вопрос нужно решать в гараже.А обсуждать,что в итоге сломали-на Пеньках!
Русский военный карабль-Иди нахуй!
Усьо, різьбу поправив, гайку купив з тефлоновим фіксатором, вісь поставив гайкою до лапки КПП, шоб наступний раз зручніше було рубати...
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 11.12.2021 р., Direktor
За разом став таку гайку також на вiсь переднього колеса.