Приїхали о 19-й, 140 км, виїхали о 16-й... Побували на Олексіївській фортеці Української укріпленої лінії 18 століття. Як і минулого разу, були Юрєц і Володя. Високі вали, редути, колонія байбаків
Погода супер, не жарко і безвітряно. Відпочили класно
І знову Колянова ЧЗета в центрі уваги! Зупинялись на каву і відразу підходили бажаючі поностальгіровать
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 23.05.2021 р., Direktor
У меня фото немного.
Русский военный карабль-Иди нахуй!
Змінено: 24.05.2021 р., KOLIAN
рядная тройка
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
рядная тройка
Звук, як в дорогого японця...
Так, треба ідейку підкинуть Сергію-Озі, а то шось він затихарився...
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 28.05.2021 р., Direktor
На днях совершил очередной вояж по руслу р. Берда. Добрался заброшенными дорогами и грунтовками к месту где то на границе с Запорожской областью. Точно не знаю - ориентировался исключительно по солнцу
. Но не зря поехал - нашел место (провал в земле глубиной больше 20 м) - что это - так и не понял. Еще нашел место слияния неизвестной местной речушки и речки Берда - очень красивое место! Посидел и послушал журчание воды и пение птиц. Дуже гарне мiсце! Помилувався чарiвными краевидами та поiхав домiв...
Змінено: 28.05.2021 р., Ozi_58
провал в земле
Схоже, зсуви грунту, у нас такі місця теж є, якщо глина підмокає від грунтових вод, чи дощів, з'їжджає верхній шар по водотривкому. А місцина зачьотна!
Скільки км навернув? Ось фото з експедиції, на днях побували, видно зсуви. Потім пофоткались на Слобідській фортеці Української укріпленої лінії (за цей тиждень в двох фортецях
) Кам'яна балка... Моя начальниця і зам...
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 28.05.2021 р., Direktor
Давно таких дощів не було, вже кілька днів плющить, траву двічі косив і кінця-краю зливам не видно по прогнозу... Та є і позитивні моменти-собаче лайно з вулиць змиє...
Це я йду на роботу...
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 03.06.2021 р., Direktor
Сегодня один день без дождя(по прогнозу)а потом ещё неделю дожди минимум
Зустрів сьогодні Сашка на ЯВІ з движком від мого колишнього Вандерера, поспілкувались...ЯВА-дрова, но движок шепче, як новий! Не димить, масло від заміни до заміни і найдешевше, пробіг за три роки більше 10 тис. і я намотав 17 тис. (Фото знайшов за 2019 рік)
Іванович. Не бандерлог!
Не уж то и тебя дедушка мороз избрал??
Нас оберiгае вiд дурних законiв, таке саме дурне Iх виконання.
Русский корабль. Иди нахуй.
В наших планах на червень: https://www.youtube.com/watch?v=BjFFCkeqEcU На один день, 200 км ...
Іванович. Не бандерлог!