ти поради даєш як Директор місця на зустріч вибирає: і те хренове, і те хренове, а те взагалі в Полтавській області, треба їхати в Лозову - але там теж хреново
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2600 4х4.. ніби скоро буде
https://sokmoto.com/quad/%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%B4%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%BA%D0%BB-sokmoto-300%D1%81%D1%81-4%D1%854
https://www.youtube.com/watch?v=TMEmUEirYGg&ab_channel=%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B7%D1%8F%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D1%96%D1%97
Ніби схожий.
Змінено: 21.10.2020 р., alk
Loncin LX200ATV-U (LX200AU-2), із доступного на сьогодні найкраще, що є. (запчастин в Україні поки мало, але на taobao та alliexpress по назві моделі є що завгодно).
Все інше не відомо чиє, і не відомо де брати запчастини.
Або брати вже KYMCO, CFmoto, BRP, але ціна там вже зовсім інша.
Змінено: 21.10.2020 р., DimaFX
Не жени.
Все що брав в Фоксвелі на порядок якісніше чим в інших китайців.
Правда дозвонитися до них і купити ціла проблема - вже 3 місяці обіцяють мені вилку вислати і ніяк
Відвідував заводи, бачив як їх роблять.
До квадроцикла Loncin можно додати ще квадроцикли Kayo, у них непогані рами та варіаторні двигуни.
І до повного переліку додати Linhai, але там треба дивитись конкретну модель.
Все чудово, але на мій погляд- потрібно визначитися: привід 4х4, чи тільки задній, розрізний мост, чи палка, цеп чи кардан, варіатор чи передачі.. Для всього є оптимальний вибір. І чекати запчастини пару місяців з таобао. Це так-собі аргумент.
привід задній тільки, інше не важливо, варіатор мабуть швидше ламається?
Які запи? на ньому будуть їздити може раз на місяць влітку.
апну тему чтобы не заводить новую.
вопрос по электроквадроциклам: как я понял, у нас из имеющегося в продаже - 0.8-1 кВт подростковые crosser + аналоги (36-48В) и на этом все? и какая у дешевых кроссеров макс.нагрузка? по спекам от продаванов видел от 50 до 100 кг на одном и том же (визуально, мож разного года модели с разными параметрами).
подыскиваю малому на весну (летом он на море освоил, понравилось), но так чтобы можно было и мне сесть в качестве пассажира (контроллировать езду) - т.е. наличие сзади багажника либо большого сидения обязательно.
ну и как я понимаю - все что до 3 кВт - "игрушка", и ездить может как велосипед по обочине без вопросов от полиции, или я не прав?
апну тему. ни у кого не было в наличии таких игрушек?
и кто у нас собственно viper-ы "производит" (заказывает у китайцев под своим брендом), чтобы спеки почитать?