Показати повідомлення
Вітаю всіх з
Днем Захисника України!
Днем створення УПА!
Днем українського козацтва!
З Покровою!
Традиційно цього дня відкриваю тему.
Начлагеря сказав шо на Шацькі цього разу не їдемо
Так шо треба щось думати
Місце: річка Дніпро, с. Вітове, вул. Орбіта Черкаська область
Дата - виїзд 18 червня
Ночуємо 2-3 ночі
Бюджет 300-400 грн ( за всю зустріч)
Мета зустрічі
Обов'язково брати з собою: маску,намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.
СПИСОК УЧАСНИКІВ
1. Саймон - 558 км
2. Стас - 378 км
3. Юзер - 432 км
4. Вепс - 604 км
5. Рекс - 604 км
6 ВОЦА Головний Кабовод - 432 км
7. Ігор - 432 км
8. Юля
9. Потапухін
10. Академік - 954 км
11. May05
12. znv - 916 км
СПИСОК речей:
Казанок 5-7 л - May05
Шампура - user
Прапор - user
Бензопилка - Stass
Тент - Stass
Клейонка на стіл - Stass
Черпак -
Stass
Дошка кухонна - ??
Велика ложка кашу в казані мішати - Вепс
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти - ???
Чищалка для риби - Вепс
Сокира велика для дров - Вепс
Освітлення сцени - Рекс
Тертушка крупна -???
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.06.2021 р., User
Єто капець
У п'ятницю, 28 травня 2021 в
Чигирин характер погоди буде такий :
- вночі температура повітря опуститься до +18...+19°C, точка роси: +16,31°C; співвідношення температури і вологості: комфортно; опадів не очікується, ветeр слабкий, що дме з півдня зі швидкістю 3-4 м/сек, небо затягнуте хмарами; що одягнути: туфлі, закриті сандалі, кеди, шкарпетки, шкарпетки, панчохи, спідниця, спортивні штани, штани, сорочка з довгими рукавами, кофта; астрономічний сезон: весна;
- вранці повітря прогріється до +18...+23°C, точка роси: +16,33°C; співвідношення температури і вологості: комфортно; очікуються опади і гроза, рекомендується захопити з собою парасольку, ветeр легкий, що дме з півдня зі швидкістю 3 м/сек, небо затягнуте хмарами; одяг по погоді: відкриті сандалі, туфлі, закриті сандалі, кеди, шльопанці, шкарпетки, шкарпетки, панчохи, шорти, спідниця, спортивні штани, штани, легке плаття, футболка, сорочка з короткими рукавами, сорочка з довгими рукавами, кофта; астрономічний сезон: весна;
- днем повітря прогріється до +20...+24°C, точка роси: +16,78°C; співвідношення температури і вологості: комфортно; очікуються опади і гроза, рекомендується захопити з собою парасольку, ветeр слабкий, що дме з південного заходу зі швидкістю 3-5 м/сек, небо затягнуте хмарами; рекомендований одяг: відкриті сандалі, туфлі, закриті сандалі, кеди, шльопанці, шкарпетки, шкарпетки, панчохи, шорти, спідниця, спортивні штани, штани, легке плаття, футболка, сорочка з короткими рукавами, сорочка з довгими рукавами, кофта; астрономічний сезон: весна;
- ввечері температура повітря опуститься до +18...+20°C, точка роси: +15,52°C; співвідношення температури і вологості: комфортно; очікується дощ, рекомендується захопити з собою парасольку, ветeр слабкий, що дме з заходу зі швидкістю 2-5 м/сек, небо затягнуте хмарами; одяг по сезону: туфлі, закриті сандалі, кеди, шкарпетки, шкарпетки, панчохи, спідниця, спортивні штани, штани, сорочка з короткими рукавами, сорочка з довгими рукавами, кофта;
- В суботу, 29 травня 2021 в Чигирин погода буде такою :вночі температура повітря опуститься до +16...+17°C, точка роси: +13,03°C; співвідношення температури і вологості: дуже комфортно; місцями пройде невеликий дощ, рекомендується захопити з собою парасольку, ветeр слабкий, що дме з заходу зі швидкістю 3-5 м/сек, небо затягнуте хмарами; що одягнути: туфлі, черевики, кросівки, шкарпетки, шкарпетки, панчохи, спортивні штани, штани, щільні штани, сорочка з довгими рукавами, кофта, кофта з довгими рукавами, пайта, трикотажне плаття; астрономічний сезон: весна;
- вранці температура повітря складе +16...+18°C, точка роси: +9,61°C; співвідношення температури і вологості: дуже комфортно; опадів не очікується, ветeр помірний, що дме з заходу зі швидкістю 5-6 м/сек, небо затягнуте хмарами; одяг по погоді: туфлі, закриті сандалі, черевики, кросівки, кеди, шкарпетки, шкарпетки, панчохи, спортивні штани, штани, щільні штани, сорочка з довгими рукавами, кофта, кофта з довгими рукавами, пайта, трикотажне плаття; астрономічний сезон: весна;
- днем повітря прогріється до +18...+19°C, точка роси: +7,3°C; співвідношення температури і вологості: трохи сухо, але в цілому комфортно; місцями пройде невеликий дощ, рекомендується захопити з собою парасольку, ветeр помірний, що дме з заходу зі швидкістю 6-7 м/сек, небо затягнуте хмарами; рекомендований одяг: туфлі, закриті сандалі, кеди, шкарпетки, шкарпетки, панчохи, спідниця, спортивні штани, штани, сорочка з довгими рукавами, кофта; астрономічний сезон: весна;
- ввечері температура повітря опуститься до +15...+19°C, точка роси: +7,93°C; співвідношення температури і вологості: дуже комфортно; очікується дощ, рекомендується захопити з собою парасольку, ветeр помірний, що дме з південного заходу зі швидкістю 5-7 м/сек, небо затягнуте хмарами; одяг по сезону: туфлі, закриті сандалі, черевики, кросівки, кеди, шкарпетки, шкарпетки, панчохи, спідниця, спортивні штани, штани, щільні штани, сорочка з довгими рукавами, кофта, кофта з довгими рукавами, пайта, трикотажне плаття; астрономічний сезон: весна;
В неділю, 30 травня 2021 в
Чигирин характер погоди буде такий :
- вночі температура повітря опуститься до +12...+14°C, точка роси: +8,74°C; співвідношення температури і вологості: дуже комфортно; місцями пройде невеликий дощ, рекомендується захопити з собою парасольку, ветeр помірний, що дме з південного заходу зі швидкістю 5-6 м/сек, небо затягнуте хмарами; що одягнути: черевики, кросівки, шкарпетки, шкарпетки, панчохи, спортивні штани, щільні штани, сорочка з довгими рукавами, кофта з довгими рукавами, пайта, трикотажне плаття, куртка; астрономічний сезон: весна;
- вранці повітря прогріється до +12...+16°C, точка роси: +8,65°C; співвідношення температури і вологості: дуже комфортно; місцями пройде невеликий дощ, рекомендується захопити з собою парасольку, ветeр помірний, що дме з заходу зі швидкістю 5-7 м/сек, небо затягнуте хмарами; одяг по погоді: туфлі, черевики, кросівки, шкарпетки, шкарпетки, панчохи, спортивні штани, щільні штани, сорочка з довгими рукавами, кофта з довгими рукавами, пайта, трикотажне плаття, куртка; астрономічний сезон: весна;
- днем повітря прогріється до +16...+17°C, точка роси: +10,13°C; співвідношення температури і вологості: дуже комфортно; місцями пройде невеликий дощ, рекомендується захопити з собою парасольку, ветeр помірний, що дме з заходу зі швидкістю 6-7 м/сек, небо затягнуте хмарами; рекомендований одяг: туфлі, черевики, кросівки, шкарпетки, шкарпетки, панчохи, спортивні штани, штани, щільні штани, сорочка з довгими рукавами, кофта, кофта з довгими рукавами, пайта, трикотажне плаття; астрономічний сезон: весна;
- ввечері температура повітря опуститься до +13...+16°C, точка роси: +9,35°C; співвідношення температури і вологості: дуже комфортно; можливі слабкі опади, ветeр помірний, що дме з заходу зі швидкістю 4-6 м/сек, небо затягнуте хмарами; одяг по сезону: туфлі, черевики, кросівки, шкарпетки, шкарпетки, панчохи, спортивні штани, щільні штани, сорочка з довгими рукавами, кофта з довгими рукавами, пайта, трикотажне плаття, куртка; астрономічний сезон: весна;
https://ua.meteotrend.com/forecast/ua/vitove/
Чекаємо з неба погоди пару днів і мабуть будемо переносити чи шо???
Тент є?
Це коньяка треба буде мабуть пляшок 6
Ромни розкиснуть нафік ще в гаражі
https://ua.meteotrend.com/forecast/ua/romny/
Чекаємо з неба погоди пару днів і мабуть будемо переносити чи шо???\
Дизель - наше всьо!
Змінено: 24.05.2021 р., znv
Щось мені здається що не може цього бути
, сезон дощів має закінчитися вже і чотири дні підряд то вже щось занадто.
Хоча якщо Ігор їде то так воно й має бути
Змінено: 24.05.2021 р., User
Пишіть хто що думає - будемо переносити якщо дощі будуть чи ні???.
А то приїдемо зі Стасом вдвох та попремо на Південний Буг, там вже небагато залишається
Блин, всё время дожди это не прикольно.Я за большинство,могу перенести, мне не принципиально.
Погода трохи поправляється, у Чигирині дощ почнеться десь після 14-ї.
Аби знати скільки народу точно приїде я б скупився ще в Полтаві і в обід був би на місці.
Академік каже що їде і в дощ.
Стас, Я, Ігор, Воца теж.
Я тогда тоже буду выдвигаться?
О котрій виїзджаєте? Тебе чекати в Полтаві?
Задача усложняється
Академіку треба до ранку знати їдемо чи ні бо завтра квитки купувати.
ПЕРЕДОСТАННЯ ПЕРЕКЛИЧКА - ХТО ЇДЕ? Роменські шо там? бо у вас 28-го дощ цілий день, Потапухін в дощ поїде?
1. Мирон
2. Саймон
3. Стас
4. Анжела
5. Юзер
6. Вепс
7. Рекс
8 ВОЦА Головний Кабовод
9. Ігор
10. Юля
11. Потапухін
12. Академік
13.
May05
14. znv ???
Та я теж недавно 50 км їхав то сухий, чоботи тільки коротенькі взяв так задуло трохи знизу що халоші мокрі.
Воно по дорозі тричі намочить і тричі висушить
, нам би розставитися по-сухому та борщ зварити
Сьогодні в Полтаві було намальвано дощ цілий день, по факту зранку трохи капнуло і все
Я еду.Только не через Полтаву,а выскочу в Новых Санжарах.Еду сам(В котором часу не знаю,в Полтаве не ждите.Буду отписываться в каждом городе Юзеру СМС на тел.Во сколько выезжаете с Полтавы,сколько ехать до Санжар вам?
В Чигирині дощ десь після 14-ї обіцяють, хочу до цього часу зварити борщ(може Вепс запізниться як завжди і ми з'їмо без нього
).
Так що виїдемо десь о 7-й(бо Воці ще на тролейбусі до гаража), скупимося в АТБ трохи, думаю десь о 8-й будемо в Санжарах, а на місці об 11-12 годині.
Я на моті телефон не чую, у нас за штурмана і диспетчера буде Воца, він в авто, так що як що перекаже мені. Його телефон 0970643514