Показати повідомлення
Вітаю всіх з
Днем Захисника України!
Днем створення УПА!
Днем українського козацтва!
З Покровою!
Традиційно цього дня відкриваю тему.
Начлагеря сказав шо на Шацькі цього разу не їдемо
Так шо треба щось думати
Місце: річка Дніпро, с. Вітове, вул. Орбіта Черкаська область
Дата - виїзд 18 червня
Ночуємо 2-3 ночі
Бюджет 300-400 грн ( за всю зустріч)
Мета зустрічі
Обов'язково брати з собою: маску,намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.
СПИСОК УЧАСНИКІВ
1. Саймон - 558 км
2. Стас - 378 км
3. Юзер - 432 км
4. Вепс - 604 км
5. Рекс - 604 км
6 ВОЦА Головний Кабовод - 432 км
7. Ігор - 432 км
8. Юля
9. Потапухін
10. Академік - 954 км
11. May05
12. znv - 916 км
СПИСОК речей:
Казанок 5-7 л - May05
Шампура - user
Прапор - user
Бензопилка - Stass
Тент - Stass
Клейонка на стіл - Stass
Черпак -
Stass
Дошка кухонна - ??
Велика ложка кашу в казані мішати - Вепс
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти - ???
Чищалка для риби - Вепс
Сокира велика для дров - Вепс
Освітлення сцени - Рекс
Тертушка крупна -???
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.06.2021 р., User
але пишуть
Так, це фарба яка під високою температурою переходить в газоподібний стан і запікается в лаковому покритті чашки. Після друку не злазить і не тріскається
короче я вже теж замахався
пішов хомку годувати бо забув за вашими кружками
Змінено: 28.04.2021 р., User
для сублімаційного друку
Нарена он нужен. Для термо ещё можно. Віше 150 градусов потечёт картинка.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 28.04.2021 р., Veps
Після друку не злазить і не тріскається
На металле не знаю, но на фарфоре- больше 150 градусов плывёт картинка. У меня товарищ в Ромнах, он нам значки делать будет-сегодня рассказывал. Он мог бы и на металле сделать, но у него какого то "ободка" нема- только фарфор робить.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
короче я вже теж замахався пішов хомку годувати бо забув за вашими кружками
Хатне начиння обговорювати набагато важче за мотоциклы
Змінено: 28.04.2021 р., Ozi_58
Привет ребята. Прочитав Ваши отзывы, вижу, не всем нравится идея с кружками. Но ето конечно личное дело каждого. А я на пример, считаю, ето хорошей идеей, пусть стоит и дороговато, но ето память о нашем другом коллективе. Сколько той жизни и ни кто не знает наверняка, что будет завтра с тобой именно. А так когда будешь пользоватся чашей, всегда будешь с поминать приятные моменты жизни, которые ты проводил в разных местах с очень хорошими друзьями. Извените ребята, если я кого-то етип обидел, ето просто моя личная точка зрения. Надо готовится, скоро все увидимся!
Та я теж такої думки - скоко той жизни осталося
А 300 грн на старі гроші це три рублі, думаю в той час навіть не задумувалися б
Толя, эта фирма с которой я образец дал тебе. Она в Харькове. Игорь-академик сможет всё забрать, посмотреть . Съездит к ним. Но там ТЕРМО только.
це по 204 грн з усім буде?чи тільки пуста кружка?
Змінено: 29.04.2021 р., User
204 грн. ТЕРМО. всім. Як на фото. 250 грн. с другой стороны фото можно , як Рекс хоче
Змінено: 29.04.2021 р., Veps
А де одностінну брати?
Академик дней через 10 будет в Харькове. Обещал съездить туда.
У Полтаві дешевше чим 100 грн за малюнок немає.
Так що мабуть давай замовимо всі термо за 204 грн в Харкові. Це ж точно лазер а не фарба?
Вітя Саймон - ти як на 204 згоден?
Це ж точно лазер
Точно. Академик подивиться ще. Вони мне говорять що гравіровка
Ти теж термо братимешь?
Всі термо щоб голову не морочити, Саймон тільки незрозуміло
незрозуміло
За 204 забере
щоб голову не морочити
Ігор привезе на зустріч
Наліпки, значки я привезу.
Забув, Ігор з нами рушить, через Ромни.
Переніс дощі на початок липня
Прогноз погоди на травень
Подекуди на початку травня можуть йти дощі, хоч і невеликі. Зокрема, у Київській області.До 5 травня температура повітря впаде до +14 градусів, однак потім поступово теплішатиме. Вже 15 травня стовпчики термометрів сягатимуть +19...+21.
У період з 20 – 31 травня буде найтепліше – +24...+28 градусів.
Коли будуть опадиКрім перших днів травня, опади прогнозують ще й 8 – 9. Також в Україні дощитиме 18 – 21 травня.
Натомість наприкінці місяця буде сухо та сонячно.На щастя, снігу у травні вже не буде.
https://24tv.ua/yakiy-bude-traven-2021-ukrayina-prognoz-pogodi-na-misyats_n1609472
ТРИНАДЦЯТЕРО
1. Мирон
2. Саймон
3. Директор
4. Стас
5. Вітя
6. Анжела
7. Юзер
8. Завгосп
9. Вепс