Показати повідомлення
Вітаю всіх з
Днем Захисника України!
Днем створення УПА!
Днем українського козацтва!
З Покровою!
Традиційно цього дня відкриваю тему.
Начлагеря сказав шо на Шацькі цього разу не їдемо
Так шо треба щось думати
Місце: річка Дніпро, с. Вітове, вул. Орбіта Черкаська область
Дата - виїзд 18 червня
Ночуємо 2-3 ночі
Бюджет 300-400 грн ( за всю зустріч)
Мета зустрічі
Обов'язково брати з собою: маску,намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.
СПИСОК УЧАСНИКІВ
1. Саймон - 558 км
2. Стас - 378 км
3. Юзер - 432 км
4. Вепс - 604 км
5. Рекс - 604 км
6 ВОЦА Головний Кабовод - 432 км
7. Ігор - 432 км
8. Юля
9. Потапухін
10. Академік - 954 км
11. May05
12. znv - 916 км
СПИСОК речей:
Казанок 5-7 л - May05
Шампура - user
Прапор - user
Бензопилка - Stass
Тент - Stass
Клейонка на стіл - Stass
Черпак -
Stass
Дошка кухонна - ??
Велика ложка кашу в казані мішати - Вепс
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти - ???
Чищалка для риби - Вепс
Сокира велика для дров - Вепс
Освітлення сцени - Рекс
Тертушка крупна -???
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.06.2021 р., User
Я ж написал- всё готово. Делаю с русалками, новые.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Слава, это шутка, я еще не начинал- работы много, а я один. Рекс немного помогает, но у него тоже работа. Утренники весенние отработаю и займусь. Время есть.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Друг хороший, у него самый популярный магазин инструментов в нашем городе, Олег Иржавский вчера привезли мотоцикл. Он его собирал до 2 часов ночи. Хочет на слёт. Просит найти какую то инструкцию на него, а то масло сразу неправильное залил. Нигде найти не может что нибудь про него. Моцык дорогой, 1500$ , нулёвый, с магазина.
Запишешь? Он обкатку будет делать по дороге
т.096 352 9588
Копия Минск Х250
Змінено: 07.03.2021 р., Veps
Як записати?
Напиши Iржавський Олег Форте Ромни т.096 352 9588 . Може он зарегистрируется позже у нас. Сказал мне сегодня, что хочет его наладить, настроить и на слёт ехать. Он в Коржах моё видео смотрел, понравилось очень
Змінено: 08.03.2021 р., Veps
Вітя намалював
Які будуть думки? може атомна напишемо?
Змінено: 11.03.2021 р., User
Які будуть думки? може атомна напишемо?
Краще - "термоядерна зустрiч" кабоводiв.
Змінено: 11.03.2021 р., Ozi_58
Вітя намалював
Мені теж скинув на телефон...
Може "14 мотозустріч кабоводів НА Орбіті"? а малюнок без змін залишити...
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 11.03.2021 р., Direktor
"14 мотозустріч кабоводів НА Орбіті"?
Кабоводи на Орбiтi - небезпечно. Зайвий привiд лiдоводам для стьобу. Орбiта - це село Вiтово. Виходить - "14 зустрiч "кабоводiв" с. Вiтово" - але якось воно лунае сумно та некреативно... "термоядерна " - набагато краще.
Змінено: 11.03.2021 р., Ozi_58
Які будуть думки?
Эмблема мотокома маленька и корява. Могу ему скинуть png. файл, поменяет. Он обрезал в фотошопе и недорезал до конца.
Но мне понравилась
Я делаю формы продолговатой, а круглой формы на значок.
"14 мотозустріч кабоводів НА Орбіті"
Очень много слов, будет некрасиво.
Перешли Вите эмблему мотокома. Пусть вставит в эмблему. Я думал сделать эмблему полукруглую
Прикріплені файли
Шо воды в рот набрали?
Мне нравится . Лого Мотоком крупнее и Название Иваныча лучше подойдёт.Без Днепра и Космической.Ппосто 14 по центру,сверху мотозустрич кабоводив и под цифрой 14 На ОРБИТЕ!
Змінено: 15.03.2021 р., MIRON
Нач. Лагеря не авторитет?
По поводу дороги до Чигирина:
Світловодськ-Чигирин дороги немає, від неї тільки назва...
Черкаси-Чигирин, до с. Леськи нова чудова дорога, а далі на 3 по п'ятибальній.
Олександрівка-Чигирин в тому році полатали/відновили, на 4- потягне по п' ятибальній шкалі.
Черкаський напрямок кожен рік ремонтують, може і залатають нормально.
Ти так не лякай
Ми на дирчиках і Таврії проїдемо з Світловодська до Орбіти чи зовсім ні?
Проїдете, там приблизно 20 км такого напрямку))
По "Золотій підкові Черкащини" дороги нормальні.
Коло Дніпра є декілька класних полян для лагеря, потеплішає-поїду сфотографую.
По километрах большая разница между Светловодск и Черкассы - Чигирин?
Разница в 15 км, если выезжать с Винницы, проще по Е-50 до Кропивницкого, с Кропивницкого до Александровки, с Александровки до Чигирина. С Кропивницкого до Чигирина есть три маршрута:
Кропивницкий-Александровка-Чигирин
Кропивницкий-Светловодск-Чигирин
Кропивницкий-Знамянка-Чигирин
За маршрут Знам'янка-Чигирин я лучше промолчу, там ооочень давно и постоянно все печально, Светловодск-Чигирин только 20 км печали, Александровка-Чигирин самый оптимальный вариант.