Вартість реєстрації доречно згадати, була різна скрізь. Одна з перших реєстрацій була стартувала в Житомирській області і вона складала меншу суму, ніж в Київський, що почалася трохи пізніше.
Тюнінг скутерів від 110 і вище, карбюратори, адреса в профілі.
Змінено: 14.09.2020 р., maxiscooter
А ви думаєте, талончик був автентичним і зберігався з 2008 року? Для реєстрації, як я зрозумів, важливо щоб скутер був вже не зареєстрований на когось, не був в угоні, під заставою, не в слідчих діях і таке інше. Все це і перевіряли з номером рами, я писав вище.
Мені розказав власник, що талончик купив на мото.ком.юа По ідентифікаційному номеру цей ЧП не бився по базі даних (це вікриті реєстри) - мабуть вже закрив ЧП чи ще якась причина. Головне, щоб рік випуску був до 2009, я так думаю. В Сервіс центрі можуть знайтись спеціалісти, а на експертизі вони точно є (ми бачили) - які по VIN можуть загорнути назад і потребувати повний пакет документів. Хоча.... може бути бардак і на рік (в експертизі) не звернуть увагу, головне що він 49сс.
В Києві було б дорожче, точно.
й бездок до 150сс включительно.18_good15_badgrin,люди умудрялись машины бездок на регу ставить15_badgrin1
likegoodbadshockingly
Відпо
Так, я пригадую кількість власників Speed Gear 125 і 150, які купили їх "на шару" з їх слів і потім бігали з питаннями по всьому форуму.... не знаючи як тепер їх зареєструвати.
2000 грн озвучили при купівлі моцика 250 кубів, десь місяц тому - знаю, бо приятель купляв.