Откатал 15л.Energy.Звук работы двигателя,изменился в лучшую сторону.Но всё остальное,разочаровало.Свечка красная,нагар на поршне такой,как будто напыление металла,какого то нанесли.Цвет тёмно серый,и блестит,типа как отполированный .Шкуркой не почистил,ножом скоблил,кусками отваливался.И расход увеличился,1л/20км. Заправлялся на Укрнафте,бензин от Укртатнафта.
Змінено: 12.09.2020 р., Gromozecka
Свечка красная,нагар на поршне такой,как будто напыление металла,какого то нанесли.
Металлоприсадки в топливе дают такой эффект. Смени топливо.
Нас оберiгае вiд дурних законiв, таке саме дурне Iх виконання.
Русский корабль. Иди нахуй.
Да я об этом знаю.Но зачем везде пишут,что этот бенз,двигло моет?.Я ради эксперимента,залил его,фуфло,а не бенз.
.Но зачем везде пишут,что этот бенз,двигло моет?
Я сей час напишу, что он бензин вырабатывает, поверишь? Ну в масле ещё ладно.
Нас оберiгае вiд дурних законiв, таке саме дурне Iх виконання.
Русский корабль. Иди нахуй.
Змінено: 14.09.2020 р., ZASEKAN
Два роки заливаю його в мотоблок (там компресія 8,5 атм, то можна було б і 80-й лити). Беру на Укрнафті. Якість залежить від партії (або наскільки розбадяжать в кожному окремому разі). Мотоблок то їде в будь-якому випадку, а от розхід може суттєво відрізнятися. При чому той бензин, що відстояв в каністрі півроку може бути в даному плані кращим за щойно придбаний.
В мотоцикл заливав його майже рік, а потім перейшов на звичайний 95-й. З 92-м Енерджі бували непонятки - коли все чудово, а коли після заправки з'являлися якісь додаткові вібрації двигуна. Хоча мот нормально заводився і тягнув, але додаткова шумність якось напрягала. Хотів перейти на 92-й від WOG (ступінь стиснення 9:1 якраз і передбачає 92-й бензин), але він на місцевій заправці десь зник.
Я заливал себе в дио. Ничего этот енерджи не дает. Заправляюсь только на одной заправке Sun OIL
. Скутерок на бензине этой заправке тянет как никогда. И расход меньше. Сравнивал уже и вог и Овис и б-сеть и Glusgo. В тоге решил заправляться только на одной заправке. Кассиры там правдо часто то тупят, то с перегаром, то их вообще нет. Зато бензин у них
Если очень сильно захотеть, то добиться можно всего
Змінено: 11.07.2021 р., Скутерок
Біля мене лише Укрнафта та WOG. За чимось іншим потрібно їхати 20-30 км. Колись завжди брав на WOG для бензоінструменту. А потім Укрнафта підтягнула якість... і почав брати там, хоч якість і "плаває".