А я взагалі не про Порошенко, та його обіцянки та помилки.
Я про тих людей, для яких усе погано.
От дивиться. Порошенко продавав цукерки москалям. Гроші йшли в Україну, податки у бюджет РФ.
Погано. Це ж ми годуємо росіян.
Ви можете змінити прізвище Порошенко на Зеленський. Та так само засуджувати його за те що він мав (і певно має) зиск с росіян. Погано. Як так можно коли іде війна, а хтось там наповнює бюджет РФ.
Але. Росіяни працюють в Україні і наповнюють наш бюджет (так само зароблюячи на нас, але вже нафтопродуктами). Знову погано?!? А коли вам буде вже гарно?
Тоді коли геть не буде ніяких відносин торгівельних? Коли стануть колом усі Газелі, які возять по всієї Україні хліб, без запчастин? Коли зупинеться все що використовує російскі ресурси? Коли ми почнемо подихати з голоду на колінах у темряві, але в вишиванках і українською?
Тоді вам стане гарно?
Але є дії, які можуть виконати пересічні громадяни (бойкот) і ми впевнились вже у 2014 що це працює і ще як працює!
Ні, це не працює. Ви байкотували російські АЗС? І шо с того? Війна скінчилась? Збанкротувала хоча б одна російска компанія з нафтопереробки? Що ви отримали? А нічого...
Крім того - УСІ нафтопродукти з російської нафти. Белорусь нафту не видобуває. нашої нафти замало. Ви бойкотували ЛукОйл, а WOG вам бензін з якої нафти продає?
Кажете що нові українськи компанії розвинулися? Не знаю про шо ви. Я жодної нової не побачив. Може якісь Рога і Копита з`явилися, ви цього хотіли?
До того ж бойкот тоді просто стає інструментом щоб давити цих і підіймати інших. Чисто бізнес разборки...