MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
21.11, 15:56
11
+2 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Карпати за один день. Мотовилазка Львів - Синевир

Переглядів: 2366
27.07.2020 р.
answerview
Вирішив розказати свою невелику історію - одноденного мототурне в Карати.
  Для мене, чомусь, поїздка в Карпати завжди розглядалась як щось довге та важке. На декілька днів, з великою кількістю багажу. Проте цього літа все змінилось. Мені завжди було цікаво побувати в горах, отак сьогодні зранку я сиджу за робочим столом, а вже в обід споглядаю неймовірні панорами гір. Отже я вирішив таки спробувати цю авантюру. Як побувати в Карпатах, побачити Синевир і ввечері повернутись додому. Отже точка старту і фінішу Львів. Кінцева точка маршруту Синевир. Транспорт - мотард. Мінімум речей.
  Виїхав я в 6:30 в напрямку Сколе - Мукачево. Також метою подорожі було зняти класне музичне відео. Тому з собою була деяка апаратура. Це мабуть і був найважчий вантаж. Дорогою до Стрия нічого особливого, звичайна траса. Після Стрия вже почались відкриватись цікаві панорами і відчуття, що ти подорожуєш, а не просто їдеш з точки А в Б.
  Заїхавши в Сколе, я зрозумів, що подолав значну частину маршруту за менший час ніж очікував. Тут дещо розслабився і менше зважав на часові рамки. Після Сколого вирушив далі до перехрестя в Нижні Ворота, для повороту на Міжгір'я. Дорогою знайшов ґрунтовий виїзд на гору, піднявшись побачив чудово панораму, де і зробив декілька кадрів, і згаяв там більше часу ніж планував, проте того ще не усвідомлював. Це був неймовірний вигляд ранкових гір, і хоч насправді попереду мене чекали краєвиди куди кращі, я ще того не знав. Після перехрестя я повернув ліворуч і поїхав на Міжгір'я, чудовою відремонтованою дорогою. Це мабуть одна з наймальовничіших доріг того дня, між пасмами гір, з захоплюючими спусками і підйомами, класними видами і неквапливою поїздкою, та одним дуже звивистим серпантином - Воловецький перевал. Дорогою декілька раз зупинявся біля невеличких річок, які стрімко текли вздовж дороги і захоплюючих панорам, які звісно потрібно зазнімкувати)
  Добрався Міжгір'я під обід, далі була дорога до Синевиру, а також Синевирського перевалу. де я і зробив обідній привал. Далі дорого погіршилась, особливо коли з траси звернув в напрямку озера, до котрого ще було далеченько. Проте довколишні красоти мене відволікали від стану дорожнього покриття. Добрався я Синевиру десь коло години 16, якщо хто не знає, прохід до самого озера платний, 30 грн з людини, а туди доречі потрібно підніматись в гору, хоча це я вже дізнався пізніше, проте там була можливість оплатити і себе і мото, щоб добратись аж до самого озера, що я і зробив, ще 30 грн за металевого друга, я гадаю не багато.
  І ось воно, озеро Синевир, ще одне виконане бажання в скарбничку. Там неймовірно гарно, оповите туманом дзеркало води ніби манить своєю загадковістю, в оточені високих гір. Доречі, довкола є прохід, тому озеро можна огледіти з усіх сторін. Там ніби час зупинився, але лише у відчуттях, насправді вже доходила 18:00. А у Львів ще дорога далека. Отже намилувавшись водичкою) і назнімавши багацько класного я зібрався в вирішальний ривок. В цей момент якраз і прийшло усвідомлення, що насправді багато часу пішло, і зовсім мало залишилось, адже хоча б до 21:00 хотілося б бути в дома, проте все виявилось не так як гадалось. До Міжгір'я мене чекала вже знайома дорога, тому хоч вона було не найкращої якості, її я вже знав як проїхати, ще на останок наповнюючись атмосферою Карпат. А вже з Міжгір'я була невідома дорога на Долину.
  Сойми - Долина, це напрям для нечемних мотоциклістів) Перший кілометрів 20 суцільний ремонт, де вже розкопано і засипано щебенем, а все інше суцільні ями, я хотів ввечері бути в дома, я ще ніколи так не помилявся. З неймовірною витримкою і нервами натягнутими під під ноту Сі, близько 20:00 я добрався Долини, як початку цивілізації, з тих дрімучих і безлюдних просторів битого асфальту. Ну а далі вже швидкісний марафон у Львів. Додому я таки добрався близько 22:00. Що теж вважаю непоганим, дуже втомлений, але щасливий.    Одноденне мототурне у Карпати вдалось, це можливо, і це дуже класно, адже зараз за вікном Львів, а ще в обід я бачив неймовірні пасма залитих літнім сонцем гір.
  І того, 12 годин в сідлі, і близько 450 км. От така вийшла історія. Ну і якщо комусь цікаво, побачити як це виглядало на власні очі, додаю посилання на відео. Там все. Дякую за увагу, і якщо є що сказати, залюбки послухаю.
  Відео: Дивитись відео

Змінено: 27.07.2020 р., ArtexRM
5
like
5
bad
shockingly
27.07.2020 р.
answerview
Стедикам использовал? Какой,если не секрет.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
27.07.2020 р. відповів для Veps  
answerview
Ні, не використовував, немаю поки ніякого. Деякі окремі фрагменти вже стабілізував при монтажі.
1
like
1
bad
shockingly
27.07.2020 р. відповів для ArtexRM  
answerview
Какая монтажка?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
27.07.2020 р. відповів для Veps  
answerview
Adobe Premiere Pro CC 2019
1
like
1
bad
shockingly
28.07.2020 р. відповів для ArtexRM  
answerview
 Хорошая стабилизация. Выводил в какой формат? У меня Grass Valley Edius 8.5
like
bad
shockingly
28.07.2020 р.
answerview
Не устал ещё блюрить номер?03_biggrin
like
bad
shockingly
28.07.2020 р.
answerview
блюрить номер?
Це що?06_question
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
28.07.2020 р. відповів для Xanderfisher  
answerview
Та ні, так краще, вже перевірено03_biggrin
like
bad
shockingly
28.07.2020 р. відповів для Veps  
answerview
В mp4, хоча я бачу що ютуб дуже крашить таке відео, хоч воно і повноцінне 1080р. Не чув про таку програму.
like
bad
shockingly
28.07.2020 р. відповів для Direktor  
answerview
Розмивати зображення, щоб не можна було прочитати номер)
1
like
1
bad
shockingly
28.07.2020 р.
answerview
Не чув про таку програму.

Сейчас ютуб не так стал ужимать,как раньше. Программа из США-дорогая21_umnik но главное к железу не притязательна,хоть на Селероне можно монтажить.03_biggrin
Но учти,стаб,ускорение,замедление  в ней хороший только с 8 версии
Змінено: 28.07.2020 р., Veps
like
bad
shockingly
28.07.2020 р.
answerview
Це що?

Слава, это на видео замыливается номерной знак01_smile
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин