Я тут таку цікаву штуку знайшов... В общем
перехідник для руля з 1" на 1-1/8" - дозволяє на лісапеди по типу України ставити сучасні рулі. Мене наприклад зацікавило поставити складного руля - щоб можна було в квартиру затягти. Дивився на всякі "баранячі роги" і "метелики" (карбон!!), але вирішив що ставити "барана" на міський лісапед то вже занадто, да і треба знати нашо він, я - не знаю, тому буду бараном, але безрогим. Метелика не захтів бо побоююсь зламати. А от поставити складного чи прямого-МТБ"шного - думаю... (замість классичного як на україні)
А ще я собі придбав
чорні чулки. Да-да! Дружина - не проти.
Є спеціальні чулки на ноги і руки - щоб влітку не обгоряти. Я згадав, що на велосипелі дуже таки можна згоріти. Але це вже на той рік. Є й такі самі тільки теплі - оце буду у жовтні в ніх кататися.
І ще - ошийник для собак що світиться - ввечері буду намотувати на раму (хоча можно і собі вдягти, якщо довжини вистачить
). Насправді, хтілося бути трошки підсвітленим на 360 градусів (щоб і з боків теж) - оце вигадував як. Ставити діоди на ніпеля - чогось мені не зайшло.
Вчора з"їздив в Епіцентр, там недалеко з пару-тройку км, раніше здихав вночі, зараз це вже приємна прогулянка. Трохи розкатався.
До спортсмену - як до китаю раком, але хоч вже не така офісна розвалюха (що й треба було). Жінка каже що в неї те саме - з велосипеда їі не зженеш.
Якщо у вересні буде тепло - може поїду лісапедом на море (київське).
МТБ"шку - віддав щоб поміняли втулки, бо вже приїхали, катаю на Giant'і.
Поки що, МТБ"шка складає найкраще враження - найбільше відновлена, Giant - навпаки, хоч і краще йде по асфальту, але в ньому ще багато ребусів. Бо "крокодил" він добрячий - вилка явно нерідна (майже не працює і, по харошому, треба було б замінити бо вона не по феншую), планетарка проситься перебрати. Чесно кажучи, я б зараз не брав би city bike, а взяв би ще одну МТБ"шку і поставив би їі на вузькі обода і катав би по місту (і не парився б).
Замовив дві китайські сідушки - наче мають бути добрими, побачимо.
PS: може кому треба Ardis Ukrbike в стані "майже новий" (проїхав на ньому 2-Зкм, зрозумів що це не мій варіант,
накупив бу велосипедів, і сховав в гараж щоб не поламати). віддам на 2тис, новий - 3.5тис, документи-чеки є.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.