Якщо коротко, - "невдача спідкала радянських спортсменів" - козла в магазінах ніде немає, зате є "опілля" і "хмельпиво" (я "щось таке" пригадав з теми і накидав в рюкзак) - в гаражі прийняв 2.5л і мене "повело" на жарі, на щастя - добавку в магазіні під домом вже не продали бо пізно.
Все що можу сказати - "їв би ложкою піну" це не воно, а просто пити - можна. Як мені здалося - радянське жигульовське було більш кисле (бо старе), а це - щось "по мотивам". Ну і взагалі - кислий жигулятор добре заходив коли був льодяний.
Ще бачив бердичевське пиво, але не брав. Колись ми його взяли банку 3л на розлив на рибу - їхали велосипедами, так банка аж стрельнула кришкою (перелякалися), приїхали до калюжі, сіли з вудками, підїхав модний джип - вони пройшлися з бреднем по берегам, ну і ми далі тільки вже пили пиво (бо після сітки ловити нічого) - дуже добре зайшло по жарі.
По результатам сьогодні - синій, прийшов до дому - там щось від мене хтіла аналітікша з іншого відділу, але саме розумне зараз проігнорувати і відповісти завтра.
Добре що хоч пан віце-президент американського банку не почав до@#$вати нічними дзвінками, бо довелось би і на нього забити.
Ось так пройшов
і закінчився мій робочий день.
PS: "не рекомендую повторювати таке вдома" - бо треба дуже точно розуміти коли таке начальству буде абсолютно пофігу зробити вигляд що не помітило.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.