Не лив я дешевий бенз ні разу, 28,80грн 92-й все літо.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
То, что это детонация - маловероятно. При наличии классической детонации за пробег от 9 до 13тыс уже давно прогорел бы поршень и (или) клапана - компрессия пропала бы. Больше склоняюсь к механическому стуку от износа (любим поддать коксу).
Думав що палець торохтить, але ж його було б чути і на холостих
Не объязательно.
Змінено: 27.09.2019 р., Ozi_58
Не хочет разбирать
Все надеется что ему подскажут залить волшебную присадку в масло.))А то шо "торохтыть"то такэ...
Змінено: 27.09.2019 р., veterok2607
Як розберу - воно в мене більше не їздитиме, маю величезний досвід на трьох моторах
Так що подивлюся свічку і головку, якщо не захоче - нехай так їздить, чувствую що тисяч 10 воно ще потріщить.
Так это не сложный ремонт.Покупаешь поршень,кольца палец...На даче ставишь казан,вариш борщ на ребрах,рядом мангал с шашлыком,ну и пару салатоа для разнообразия,пару кило оковытой.И собераеш "секретное совэщание" по ремонту джианши. Ставишь мото между казаном и мангалом,и с помощью профисиональных советов ремнотируешь.
Змінено: 27.09.2019 р., veterok2607
Хіба шо тільки так
Теорію я знаю, поради сам давати можу, але як тільки шось не лізе, я беруся за кувалду - і починається як завжди
я б такий вже на зиму в Ташкент перебратися - найкраще місто в союзі було
навесні і восени всі відрядження туди планував.
Сомневаюсь я так же что это детонация ! Детонация проявляется не сразу , нужно хорошо прогреть мотор . И проявляется под нагрузкой . Советую снять цилиндр , пока в дороге мотор не заклинил .
Змінено: 27.09.2019 р., Liadovoha
Після прогріву до 70 гр вона й з'являється, забув написати.
Ну це останнє що приходить в голову, але я не вірю що там є нагар після такого пробігу, весною зніму голову подивлюся. Чи можна якось збоку заглянути?
Знаю я ці 10 хвилин, зараз день короткий - до ночі не встигну
Прокладки є, секундомір є, приїзджайте - я хронометраж проведу