Нигде не написано. И если обратите внимание то в законодательных актах такое вобще не пишут. Потому что есть принцип демократического общества - что не запрещено, то разрешено.
Да, по дворам подворотням рысачьте, если шо то скажете что я разрешил.
Ни с чего не взял. Это я пошутил так на вашу попытку перевести обсуждение в другую сторону - к обсуждению о правомерности управления транспортными средствами во дворах без водительского удостоверения.
В законодательном акте о котором я писал написано что разрешено управление транспортными средствами при наличии ВУ соответствующей категории.
Велосипеду нет соответствующей категории. Управление велосипедом разрешено при наличии не существующей категории. Так пойдет?
Змінено: 15.09.2019 р., Gustav
всех детей на электромобилях во дворах штрафовать
Двір- це не проїжджа частина, не дорога загального користування... якщо малий виїхав на дорогу - конфіскувати ТЗ і виписати батькам кругленький штраф.
Кросовий мотоцикл - це спортивний снаряд, довезли його вам до кросової траси і можете кататись, без прав і номерів, поворотників і головного світла.
Так є у всіх цивілізованих країнах. А те, що в нас їздять хто як і де хоче (і кожен 2й із купленими правами) - тут нічого дивного, бо ми і не є цивілізованою країною. Тому не зрозуміло, що в цій дискусії намагаються донести
☭ = 卐 = Z
Змінено: 18.09.2019 р., hitmanhunter
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
есть смысл взять летс 4 на инжекторе за 9 тыщ грн?
Подивився відасік, фігня.
"всі скутера на грунт не годяться, але берем якусь фігню в пластику на маленьких колесах і веземо їі на дачу". Зате деталі є і дешево - в тому й проблема, ніхто його обслуговувати тими деталями нормально не буде. А потім воно перетворюється на таке як на фото.
Із всього що він показував - тільки рукус (зумер), каб або гіро (якщо треба мішки возити по асфальту).
Усе інше - краще в місті залишити. І то при умові, що місто не велике і немає дурного трафіку. Ну і дороги мають бути не погані.
ІМХО.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 12.07.2021 р., vaclav
Да, только они в закупке без пробега по дорогам Укр дороже
если электро заправок понастроят, то наверное так оно и будет. А если еще и батарею усовершенствуют, до км - 300. То точно!
делись знаниями, иначе они умрут вместе с тобой.
Ось відео від того самого півня про каб:
Я до нього не дуже так ставлюся (побачив відео де вони в рукуса залляли червону охлаждайку).
Какой расход и максималка у твоего рсх?
Змінено: 25.07.2021 р., veterok2607
Какой расход и максималка у твоего рсх?
Я їзжу 2/100км, 70-80км/г. Якщо откручувать, то буде і 3л.
Максималку сам не міряв (бо не дуже цікаво), по пасспорту має бути 105-110км/г.
А до чого це питання?
Змінено: 25.07.2021 р., vaclav