Зупиняли знайомого на заргеному, про права не питав, глянув талонкика і відпустив.
Але бачу хлопці їздять і без номерів.
Змінено: 26.03.2011 р., Kolia
Під гаслом «Безпека для всіх!» на Волині розпочато активну роботу з водіями мототранспорту, пішоходами та візниками
30 березня працівники ДАІ Волинської області провели профілактичні заходи направлені на попередження ДТП за участю водіїв мопедів, мотоциклів, гужового транспорту, велосипедистів та пішоходів. Після проведення інструктажу в Управлінні ДАІ щодо роз’яснювальної роботи серед даної категорії учасників дорожнього руху, екіпажі приступили до роботи.
Невідкладність таких заходів зумовлена аналізом аварійності на дорогах області. З настанням весни. популярним та зручним видом транспорту є скутери, мопеди, гужові підводи, особливо у сільській місцевості. Тому так важливо проводити профілактичну роботу саме серед цих категорій водіїв. Не залишились і поза увагою і пішоходи, які теж досить часто забувають про правила безпеки на дорозі.
Працівники ДАІ намагалися вплинути на свідомість кожного учасника дорожнього руху. Під час проведених бесід автоінспектори терпляче роз’яснювали необхідність дотримання заходів безпеки, користування мотошоломами, обладнання гужових повозок світлоповертачами тощо.
У ході проведення акції робота інспекторів ДАІ потрапила у поле зору багатьох водіїв автомобілів. Деякі з них зупинялися, висловлювали підтримку ДАІ в цьому напрямку, залишали свої відгуки про поведінку скутеристів та пішоходів на дорозі.
Безперечно, бажаного результату за один день не досягнути, але початок зроблено. В межах області, заходами охоплено більше 300 водіїв скутерів, біля двох сотень візників та чимало пішоходів. Кожен з них отримав тематичну листівку з нагадуванням Правил дорожнього руху.
31 березня 2011 року
Прес-служба Департаменту
ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби
ДАІ Волинської області)
Всім привіт. Бачу тему ніхто не апає і вона десь загубилася в надрах форума. Всім хто тут побував як і мені незахотілося нічого писати бо як би тут кожен писав про себе то прийшлося багато читати і кожного вишуковувати. Ідея проста. Я тут пишу Вам свої контакти: Аська, скайп, моб. телефон. Всі хто хоче приймати участь в різних обговореннях чи акціях чи потрібна допомога можуть писати мені. Я придумаю як правильно організувати базу данних НАС ВСІх і що б кожен міг туди потрапити. Я Сам живу біля луцька займаюсь ремонтом скутерів в основному кітайців буває і японців. Можу поділитися своїми знаннями за бакалом пива.
Аська: 601573195
Скайп: piligrim27
Моб. тел. (097)97-002-97
(099)0025-379
Звати Андрій. Катаюсь на Вайпері Легенда 4 роки накатав 20000 км.
Змінено: 22.11.2011 р., skai
Міняю Gilera Storm (Typhoon) на легковий причіп. 0685629015
Змінено: 17.07.2012 р., step71
привіт земляки! шукаю хорошого майстра маляра з волині бажано Луцьк, або ковель, потрібна покраска пластику.
Карпаты v50m=>Honda Dio 27=>Honda Dio 27=>Suzuki RG 80=>Yamaha Majesty 125...
Лучани, расскажите где у вас находится авторынок и как до него добраться от ж/д вокзала?