поважними дядьками на Харлеях, Нондах Голдах і т. п., чи молодші на "спортяках", ендуриках, зовсім "зелені" на будь чому, аби їхало і гучніше... Приємно, коли обганяючи, або зустрічні вітаються, сигналячи, чи піднявши руку, неприємно коли молодняк з ревом, пролітаючи мимо і забризкавши шмарклями, вважають себе настільки крутими, що всі інші не варті уваги...
Приємно бачити "дякую" далекобійників на фурах, коли уступаєш дорогу (сам колись таким був і знаю як важко десятки тон призупинити і потім знову розігнатись, особливо на підйомах)...
Поважні дядьки на Голдах і Харлеях завши вітаються, 99%, навіть молоднях на "спортяках" встигають промайнути, але з піднятою рукою.
А от дідки, (по 50ки мовчу) навіть на 125ках майже ніколи... махаєш йому, а він думає "шо він хоче од мене космонавт той дурнуватий?!"
Фури часто моргають аварійкою "дякую" за вільну дорогу, хоче далеко не всі... а от "коробочніки" НІКОЛИ... коли сам їду на авто, то таке відчуття що я єдиний хто дякує мотоциклістам
Чому так, відомий факт - у менталітеті автомобілістів - повна зневага до мото. В цьому, звичайно ж, на половину винні льочики (яких краще не вважати мотобратами), але все інше - відчуття автомобіліста, що мотоцикл меншовартісний учасник руху і не має ніяких переваг, а навпаки - не пропустив мота і це круто, показав хто тут хазяїн, а не ніщеброд.
І знайте - якшо авто вас пропустило, поморгало аварійкою і т.п. - там 99% сидить водій у якого в гаражі МОТОЦИКЛ
. Або хочаб його товариш - мотоцикліст, який розповідав йому чималенько про тяжку долю мотоциклів на дорозі
п.с. з "мотоциклістами" бездоками не вітаюсь ніколи, тільки випадково, коли на швидкості по зустрічній не видно є номер чи ні.
п.с.с.
разбор полетов