Так це ж всього на 50 км далі...чого так?...
О, блудний син повернувся
Так писати вас за Бутівку?
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Вони кажуть що хочуть у музей, риби й тут наловлять.
Ну подивимося, я Петровича на шини, спальник і вудку вже згвалтував - може й на Бутівку получиться, ще півроку є на єто дєло
Змінено: 22.11.2018 р., User
Михайлович, досить блазнювати, мені не до жартів... розтикуєш свої картинки по всіх форумах...
Іванович. Не бандерлог!
Іванович, ну шо такий серйозний? не розумію?
Питання здається вирішеним(чи може мені тільки здається?), остаточні підсумки галасування:
1. Бутівка - 9 голосів
2. Батурин - 4 голоси
3. Куземин - 1 голос.
Значиться їдемо в Бутівку.
Залишилося вияснити - хто насправді поїде
Починаю редагувати список учасників в шапці -
записуємося по-новому хто збирається їхати в село Бутівку Сосницького району Чернігівської області.
Ну чотирьох я знаю що їдуть і вже записав.
Дату думаю що рано обговорювати, чи когось тримає і треба визначитися? Орієнтовно кінець - травня-початок червня(по погоді).
Змінено: 22.11.2018 р., User
Шось я пропустив багато, ми з Володьою за любий кипiш окрiм мордобою, але вважаю, що приэмнiше позгадувати як все починалося сидячи на тому самому мicтi через п'ять рокiв, а в Батурiн можна зïздити на третiй день i кому треба переночувати щоб набратись сил може там залишитись, а по дорозi додому зустрiтись, ще можна заïхати в Сосницю в музей Довженка з экскурсiэю там коштувало 7 гривень (два роки тому). Я в тих музеях вже був i можу сторожувати мотоцикли.
Влад
Змінено: 23.11.2018 р., jianshe150
Записав ще 4-ох - в списку 8 чоловік, думаю що десь 8-10 і поїде, рано загадувати точно.
Я тоже за
Змінено: 23.11.2018 р., SAYMON_245
не поняв - це за музеєм чи біля???
За рибалку ми запомнили - будеш ловити доки норму не виконаєш
Рыба в Десне есть, глубина Бутовский ям до 24 метров, там говорят живут сомы до 200 кг, но поймать их практически невозможно как впрочем и всю остальную рыбу кроме мелочи.
Влад
Приветствую, Иванович, да и в лагере нужно обязательно кому то оставаться так, что это хорошо, что музеи вам не интересны.
Влад
Оце ти припахав неекскурсійних
Доки ми з музеїв повернемося - шоб риба була наловлена і посмажена!!!
поймать их практически невозможно как впрочем и всю остальную рыбу кроме мелочи.
Я минулого разу бачив як на фідер кілька лящів кілограмових витягали. Але то треба снастей півмашини приперти і прикормки на півтищі.
Ну не факт ,что надо снастей машину ,доживем -поглядим на тех лящей ...или карасей .....
Ударим ЭНДУРО по бездорожью и разгильдяйству ....
Если рыбалка мешает работе ....---бросай работу......
Нема там карася - лящ, плотва, густера ну і салака цілодобово на опариша. На гарну рибу треба закидати за 50 м і глибина 10-15 м, я по такому не спец
Змінено: 23.11.2018 р., User