Вітя?...де ви в списку?
Вітя не записувався
Славік - сцикун
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
не п'ю
та не - пляшка то таке - випив і забув, тут треба таке щось щоб було хоч трохи корисне і нагадувало коли користуєшся
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 10.07.2019 р., vaclav
Харчі, хоча б на перший вечір кожен візьме з собою
Краще нехай кожен візьме з собою пусту сумку і місце під неї, десь на підході трохи скупимося.
Чого його перти гречку за 500 км.
Купити треба тільки дефіцит: тушонку, гарну каву, безалкогольне пиво і вафлі, а хоча Юри не буде
через 30 хв можна їсти шопопало.
Сомной не прокатит, гастрит обострился.. По прошлым разам... не один месяц приходилось на диете сидеть, чтоб полностью очухатся.((
Как раз будет повод скинуть немного нагулявшего жирка, на радость жене. Ато убеждения не доходили..
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
гарну каву
в нас в ашані наче більш-менш львівська в пакетах продається (не пам"ятаю - чи по 100 чи по 200 грамм пакет)- можу взяти - скільки треба?
(не знаю чи вона сама смачна, а от в мене жінка на шлунок не дуже - то їй вона добре заходить
хоч не потравимося з перепою)
каву і тушонку я вже взяв
каву і тушонку я вже взяв
ну таке - тушняк точна треба з Полтави везти (в нас такого - простіше звідкись замовити через НП)
десь на підході трохи скупимося.
А де там крайня точка цівілізації?... Шоб не прийшлося шишками закусювать ...вобшем, сервілат і сиру шматочок я везу з дому ...ага + 0,5 пального ...
А як бути з м'ясом?...
Змінено: 10.07.2019 р., Stass
Давайте пательню я свою візьму - бо Директору пательню(!!) перти 500км ну його нафіг - мені-то 191км - якось простіше.
Подивився по карті - ніякої Бутівки немає, гугл по координатам показує село Оленівка (це мені замучені лосі хтять помститися - заманюють!!) Річка - є Борзна, але точка х** знає де від річки - на іншому краю села. Шото тут не так...
Поставлена шпилькаПоблизу такого місця: Сосницький район, Чернігівська областьhttps://maps.app.goo.gl/DU56hE67aj4AGbGSA
А так ?...
з собою пусту сумку і місце під неї,
у меня под ногами на полике места полно
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
ото шо під точкою написано? вище Десну бачиш? лісок на березі бачиш?
https://www.google.com/maps/place/51%C2%B026'56.5%22N+32%C2%B028'32.2%22E/@51.4490249,32.4077825,14859m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d51.4490278!4d32.4756111
Змінено: 10.07.2019 р., User
А так ?...
Так - норм!
PS: ЖОВТЕ - знайшов, тепер вже треба обов'язково їхати
М'ясо я шибу купувати, візьму на 12 чоловік а приїде 6
В суботу в Сосниці на ринку м'ясо мають продавати, 30 км, ну й магазини там нормальні є.
по дорозі крайня точка схоже Ніжин
https://www.google.com/search?q=%D0%B0%D1%82%D0%B1+%D0%BD%D1%96%D0%B6%D0%B8%D0%BD&rlz=1C1PRFI_enUA798UA798&oq=%D0%B0%D1%82%D0%B1+%D0%BD%D1%96&aqs=chrome.1.69i57j0l5.7732j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8
В суботу кой хто лижі навострив додому ... Треба в п'ятницю...
що в п'ятницю?
М'ясо на п'ятницю нада!...