Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
мишка(Michelin),новые,весной 2018 куплены 2 шт. Соски тоже новые.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 27.06.2019 р., Veps
весной 2018 куплены
дата виробництва же - може вона 10 років лежала.
PS: в мене на задку мішлен сіті-гріп почав закінчуватися (скільки він пройшов - коли японець поставив - невідомо). але стирається швидко. 2тис назад його ще було не мало. замовив якусь бріджстоун - трохи гірше, але не так треться.
взагалі, щоб не стиралася - треба кенду брати, в мене на активі - 9тис і як нова
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 27.06.2019 р., vaclav
Майже зробили дорогу Лозова-Харків, хто їздив-кажуть
Так шо мабуть відкрию новий маршрут на Полтаву-Лозова-Первомайськ-Мерефа-Валки-Чутово-Полтава,
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 27.06.2019 р., Direktor
може вона 10 років лежала
такая резина и полгода не лежит.Они мне привозили на заказ.Производство Serbia
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
322 км +400=722
Змінено: 27.06.2019 р., User
Интересно будет услышать сравнение движка каб 125(бывшего джианши)и нового 150 копию юбрА.Какая разница по расходу,тяге,и динамике?
Змінено: 27.06.2019 р., veterok2607
ти маєш на увазі 112 і 125?
Да,а то я подумал что у тебя сейчас 150.Думаю сравнение будет всем полезно почитать.
та я вже десь писав
на півтори конячки більше, максималка 105 і 90, на малих обертах 112 тягне набагато краще особливо перша передача, взагалі в тязі різниці відчувається мало, але 5-та швидкість дає змогу їхати швидше і на менших обертах і взагалі якщо на 112 80 км/год це 7000 об то на 125 це 6000 об ну і так по всій шкалі. Витрата бензину здається однакова - якщо пекти на увесь то 2,8 л і там і там а якщо 50 км то 1,8 і 2,0.
я взяв 125 тільки із-за рами і вилки бо той пластик задовбався знімати і ставити якщо треба десь до двигуна, ну і бак, але тепер немає корзини і переднього багажника
Движок 112 ло речі продаю з навісним, він в ідеальному стані, їздив з термометром.
У меня на 150 сс при крейсере 80-90 тож 2.8л.На 80км.ч 6000 об.Розкручивается до 9000 тыс.Мотор высокооборотный верхневальник хороший подхват начинается с 5000 об. А вот удобство посадки где лучше,в мото или скутеретте?
На мото, та ще гелева подушка - 100 км проїзджаю без зупинки, На 150 я їздив - там сідло і посадка набагато гірші від Джума.
Змінено: 28.06.2019 р., User
Всім привіт . З'явився вільний час тож я вирушив на море точніше на Арабську стрілку .Поїхав бусом дирчік вкинув з собою. Тепер про дорогу .Кривий ріг Апостолово нормальна місцями ями але можна об'їхати. Апостолово Марянське погана майже немає. Марянське Каховка в цілому нічого тільки невеликі шматки поганой дороги. Каховка Новотроїцьк нормальна. За Новотроїцьком клапоть поганої дороги а далі нормальна. Рух на всій відстані інтенсивний багато зерновозів їдуть цілими колоннами дорога вузенька , на малой швидкості їхать мабуть небезпечно. А так погода гарна море тепле пиво холодне жінки спітнілі та засмаглі. Народу небагато хоча мабуть на вихідні з'їдиться багато. Ну от мабуть і все. На все добре.
А так погода гарна
а у нас холод,ветер и дощ
а у нас холод,ветер и дощ
+1 київ, я зрозумів що таке бути на половину розумним - це те ж саме, що бути на половину сухим.
тобто дощову куртку - взяв, а дощові штани не взяв - вся нижня половина була наскрізь мокра - так в офісі цілий день і просидів, мріючи про суху білизну, штани і черевики. (врахуйте що на pcx'і пластик добре захищає, але ж не в таку зливу, коли виїзжав - було сонечко, але під кінець вїхав в 3-4км зливи - цього вистачило).
зате мопед не такий брудний.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 28.06.2019 р., vaclav
Гарні молоді люди а дівчата найкращі.
тобто дощову куртку - взяв, а дощові штани не взяв
А я отказался от подобных костюмов.. Вечная проблема протёртые швы на штанах, на матне.
Купил подобный панчо и весьма им доволен. И одевается пять сек.. и на мокром ветру грудь закрыта. Не скажу как с ним на мото.. но на скутере колени подогнул под сидушку и сухой. Для лета само то!
https://www.youtube.com/watch?v=DgUBtv7hnQQ
Цены на них разные.. в зависимости от качества, от 80 грн и выше.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 29.06.2019 р., Юра-Ездок
Юра,ссылка на покупку этого пончо не открывается.Скинь пожалуйста на тот,что БЕЗ рюкзака
Змінено: 29.06.2019 р., Veps
https://prom.ua/Nakidki-ot-dozhdya-poncho.html На любой кошелёк, цвет и размер.
Себе брал в Мотоквартале... Цена была до 100 грн. Не клеёнка, качество выше среднего.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Зайди на ОЛХ, там є такого... польські за 130, чеські ОЗК з бахілами за 170 (НЕ совкові!)... Забув, рубрика "Спорт/відпочинок"...
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 29.06.2019 р., Direktor