MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
30.11, 23:44
44
+3 °С
Вітер: 1 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Клуб Кабоводів і Бандерлогів.Обговорення поточних справ і взагалі ні про що.

Переглядів: 475075, модератор: User
User модератор теми
10.08.2018 р.
answerview
Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.

Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї

1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15  ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1

Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал

При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)

Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.

Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
2
like
2
bad
shockingly
Сьогодні, 08:32
answerview
хероя кацапии
Ну во первых не всю жизнь он баланду в тюряге жрал, воспитывали его на гражданке, другой вопрос кто, где и как воспитывал. Не все поменяют жизнь на льготы, на рулетку. 
Макаров или матвеев, не помню точно фамилию, из пермской области получил 25 лет за убийство, съел сердце. Отсидел 9 лет и пошел на сво. Его там, естественно ,грохнули, а в селе откуда он родом,  школу назвали его именем. Это мозги на месте? У кого? Единицы. У остальных телевизор в голове.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
Сьогодні, 14:36 відповів для Chado  
answerview
Это мозги на месте?
Да все там на месте , что сказали то и делают , сказали школу хероем назвать - назвали , сказали шапочки из фольги одеть - одели , неужели у тебя склероз совсем , в совке как то по-другому было ? Что тогда что сейчас все прекрасно понятно , тогда даже хуже было , многого не знали и узнать было негде , но суть не поменялась ,  когда нет никаких перспектив будешь хвататься за что угодно , для большинства кацапов это громадные деньги ,  мало кто зарабатывает 2 к баксов , я когда из дома уезжал кацапы платили 5 к в день за рытье окопов , это больше штуки баксов в месяц , сторожу в школе 70 к в месяц , таких зарплат нигде в кацапии нет , я в шоке был , так что желающих хоть отбавляй , да собственно и отбовляем с помощью "мавиков" 
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
like
bad
shockingly
Сьогодні, 21:05
answerview
у тебя склероз совсем

Я бы это время вообще бы стер из своей памяти( строй красных нацистов)
таких зарплат нигде в кацапии нет
В кацапии готовы платить огромные деньги когда жопа сгорела почти дотла.

Не знаю, но думаю , если США не проснутся и не начнут клепать оружие, плешивый карлик переможе13_evil

В морской стране, в 1939 году , огромной стране Америке было всего 100 танков. Но в 1943 году американцы стали клепать их в несколько раз больше  Вермахта.  

Это правда что х@йло  через газету "Коммерсант" мягко намекнул Трампу, чтоесли будет брыкаться его жене и детям придет пи здец? 
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
Сьогодні, 21:39
answerview
Это правда что х@йло  через газету "Коммерсант" мягко намекнул Трампу, чтоесли будет брыкаться его жене и детям придет пи здец? 
я шось нічого не знаю про цей натяк.   але шось чув по радіо, що по всьому світу активізувались шпіони.  маскальські агенти планували вбити різних начальників збройних заводів, теракти на воєнних базах, інформативні теракти.  можливо і натякнули Трампу, хкуй його зна.06_question  але всім західним шпійонам, я думаю тоже треба валити н** є р  всяких там, генералів, начальників.  так сказать, шпіонські  ігри.  та і Хуйла би вже пора прибрати.  расєя лякає захід ядрьоною бомбою, в разі допомоги нам,  але про шпіонські ігри ні слова не каже, не будуть же вони відкривати свої карти,  так шо треба америкосам доказати, шо вони можуть не тільки в кіно показати  які в них шпіони ахуїтєльні, а й насправді трошки шухєра навести в тому йо б аному расєйському  болоті.
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин