Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Так і дєлаю
Вже знайшов нові диски, хтось на титани поміняв
Й на фіг тобі на джіп легкові шини? В мене сєдан, шини повноприводні, всесезонка
В мене на скутері Мichelin стояли, НОВІ, зносились дуже бистро. А я їзжу мало.
В тебе теж Сєрбія? Не Франція точно.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 22 жовтня, 20:57, Veps
Казали Італія.
Який джип
у Вонючки тільки передній привід в базовій комплектації БОМЖ
Змінено: 24 жовтня, 17:00, User
Получив з аліка сьогодні сканер. Диск з драйвером сломали
Відкрив диспут
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Диск з драйвером сломали
Нет там дров , там проги , их можно просто с инета скачать , у меня на Андроиде стоит кар сканер , а лучше почитай форумы , посмотри Ютуб , подбери прогу которая лучше всего подойдет к твоей машине
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Змінено: 23 жовтня, 11:37, 6barakuda
кар сканер ,
Car Scanner мне подойдет, для VAG
Відкрив диспут
2 доллара попросил, сканер стоит 6. Уже согласились... Надо было половину требовать
Взяв як ти замовляв, коли на шиномонтаж приїзджати?
Тепер молюся щоб в мене не було датчиків тиску(бо вони 10 шт коштують
).
На сервісі сказали якщо ніпеля чорні то датчиків немає
, у мене чорні.
В мене 205/60 R16
А датчик давления в колесе ? И как он работает ? А без него машина ехать откажется ? У меня тачка давление не видит , но если колесо спущено то она отдуплится по системе ESP , точнее не только по ней , в общем скажет что колесо спустило , но не скажет какое , к стати, при смене колес , моя требует адаптацию ,
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Є датчики тиску й з гумовим тримачем, й деякі навіть температуру повітря в колесі показують...
https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fimages2.exist.ua%2Fmedia%2Fimages%2Fproducts%2F2020%2F06%2F7781064_49299784.jpg&tbnid=bXGq7SmpVpy5qM&vet=1&imgrefurl=https%3A%2F%2Fexist.ua%2Fuk%2Fdatchyky-tysku-povitrja-v-shynah-tpms%2F&docid=xsAlcV77v-ADqM&w=965&h=720&source=sh%2Fx%2Fim%2Fm4%2F2&kgs=bdc275e8720e1051&shem=abme%2Ctrie#vhid=bXGq7SmpVpy5qM&vssid=mosaic
отдуплится по системе ESP
У меня так же. Кнопку отжал- пропал датчик.
Ну я недавно колесо пробив то не показувало нічого, правда машина стояла день доки спустило.
І знайшов оригінал, на Сузукі вони дійсно сріблясті як і казали.
Не спіши купувати, побалакай з офіціалами чи ,,прив'яжеться" ця приблуда до твого бортовика...
А взагалі то девайс офігенний...
то не показувало нічого
У тебя комп показывает реальное давление в шинах ? В каждой отдельно ? Если нет то скорей всего нет там датчиков , машина определяет проблемы с колесом при помощи вспомогательных систем , на ходу должно спустить , когда разница будет достаточно большей начнет ругаться , увидишь после замены колес , тачка ошибку вывалит , по крайней мере у меня так , поменял колеса , нужно делать адаптацию , не сделал , проехал пару км и ошибка по давлению в шинах выскочила
Змінено: 26 жовтня, 10:13, 6barakuda
Юра, а ты пользовался программой Car Scanner с ELM327 ? У меня бесплатная версия, и в разделе информация? , можно только два значения включить для контроля, остальные если версия ПРО. Я включил средний расход топлива. Сегодня катались за город, где то 80 км , но на графике ничего не показывает. Он был включен, программа соединилась, все в порядке.. PRO версия стоит 250 грн, вечная, в принципе фигня за вечную..
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.eobdfacile.android. Кар сканер я через 4 пда качал , я посмотрю диск , где-то должен быть
Резина огонь
Шумит намного меньше чем 55.
Змінено: 27 жовтня, 16:09, Veps
Ромни. 2024 .Золота осінь...
Змінено: 27 жовтня, 16:03, Veps