Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Ага, воно виливається, але мнясо із тим маслом дуже смачне, якщо встиг і не витекло.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
масло
Фу, бяка
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Нет, просто любил вкусно поесть
Та вкусно поесть все не против , я думал Гурман . Мой батя (царствие ему небесное ) на обед в ресторан ходил и на роботу 100км на самолёте летал , а по профессии электрик
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
вкусно
Вкусное, а не вкусно, т.е Гурман.
Это моя мама так говорила.
ресторан
Папе твоему на работе в ресторан лучше, а деду моему дома приготовят лучше чем в ресторане
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
шось Толі Юзера не чути. де той старий пердун подівався??? Толя, в тебе все в порядку, живий здоровий???
Живой, наблюдаю єто блядство.
Толя из Киева звонил сегодня,говорит шо у вас за бляд ский город Ромни, сегодня ехал по главной и выехал с второстепенной какой то упырь и чуть аварии не было. Не пойму только чего он мне не позвонил когда приезжал? Катается наверное
Ехал по прилуцкой трассе из Киева.
Живой
Вже полу живий наш командарм
Мені тільки-но дзвонив, калюжку маленьку не захотів об'їхати й під моцикоммгодину у полі лежав, поки не допомогли
. 70 км від Полтави. Руку чи вибив чи зломав, підняти не може...
шолом з візором цілий, вітровик і дзеркала цілі
, все інше зашиють, загіпсують - напишу конкретно.
дуже виручили директорські дуги і вацлава ніж
Толя з Сум не доздвонився до тебе..
Михилич
А я на який висоті летів ? Зустріч ювілейна,10, у Остапьє.
Мабуть на бреющий схоже, "петля" нєстерова на скутері Хонда
та кілометрів 70 по полю пік
потім напишу бо поки що тільки 2 пальці на правій руці працюють і одна нога
Міхаличу, ну що ти чудиш - на (не зовсім) рівному місці знайшов. Тобі війни мало? Сидів би вдома вареники би їв!!
Навчіть мене за електро велосипед. Я от думаю купити стару «Україну» і поставити на передок мотор-колесо. Які питання:
1. Чи можна на ту Україну ставити нормальні запчастини - каретку-зірку-шатуни і тд (бо воно все совкове - зараз випускають на заміну хлам, то буду з часом міняти на сучасні системи)
2. Яке те мотор-колесо брати
їздити планую десь 7км в одну сторону (максимально до 15 - з розрахунком що можуть перевести в інше місце). Швидкість не треба - аби перло 20 км/г (бо велосипеду будуть кранти). Для дуже секретних але цивільних задач («змотатися за пляшкою» і т.п), бо на общественном жигуляторі ібоюся.
ну і плюс України - того крокоділа мало хто позариться вкрасти і можна ліпити-варити що хочеш.
Змінено: 22 червня, 20:37, vaclav
риби хочу
та й відчув себе трішки пораненим - двома пальцями таки 75 км до полтави за 3,5 години доїхав.
В нас усі купляють 2 комплекта- 15 000 грн й 10 000 аккумуляторний блок. У нас в гаражах хлопець повністю робе зі старих вєліков, Десна, Україна, кітайскі вєлікі теж. Переварює, сідло ставе. Робота 3000 грн. Можу побалакати де заказують. Тоді закажеш, але майстра треба чи сам, якщо рукі прямі.
таки 75 км
Красава