Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Хоча б він їздив на ньому, А то тільки на село 2 рази у тиждень, 10 км
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Воца цікавиться коли вже п'янка в Кабштабі буде, бо в нього пальне і гроші закінчилися
Змінено: 29 травня, 08:49, User
Скажі йому при воєнному стані халяви НЕ БУДЕ!!!
У тому році остання
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 29 травня, 12:07, Veps
не агітують всяких індєйців?????
На куй они нужны ? С них вояки как из меня балерина , их что бы подготовить пару лет нужно , эти обезьяны вчера с дерева слезли , а потом что с ними делать ? Украинский паспорт дать ? Ему и десяти его обезьянкам ? У мня большие вопросы как РДК воюют , точнее что с ними потом происходит , у апостола Дмитра ролики есть с соискателями , это же писдиецес какой то , я понимаю что лучше они чем мы , но что делать потом с профессиональными штурмовиками без мозгов ?
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Ну я подозреваю что лампочки в фаре не штатные ? Горят постоянно ? От этого и низкий заряд на холостых , хотя явно идёт перезаряд на оборотах , по ходу рр не работает адекватно , пусть даже он не может дать заряд на холостых , но в любом случаи обязан ограничить его до 14, 2 , возможно сама мерялка слегка брешет , лучше бы стрелочным прибором померять ,
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Змінено: 29 травня, 13:55, 6barakuda
брешет
Да, эта мерялка брешет, но прибором неудобно было снимать и мерять..и газовать
лампочки в фаре не штатные ? Горят постоянно
Лампочки светодиодные, не горят постоянно, в стопсигнале тоже ледовская и еще есть СТГ фара, со светодиодной границей, но я редко ею пользуюсь.
ограничить его до 14, 2
Так оно и было, это я уже ручку газа полностью выкрутил и было 14, 8 по моему
Но на полном газу я езжу редко, только когда выхлопную чищу на ходу, километра 2 прогоняю.
Думаю что перезаряда сильного не будет, аккум должен жить.
Змінено: 29 травня, 14:11, Veps
Если потребителей на хх нет то тогда явный недозаряд , должно быть 14,2 , ну с учётом древности пусть 13 ,8 , но нужно ещё в схеме разобраться , на Лиде коммутатор от постоянки или нет ? не помню , в общем это ненормально , так у тебя аккум никогда не зарядится
должно
Должно 14.2 на холостых? Я же не стою на месте, а на ходу 14.2 Вольт у меня есть, значит заряжаться будет. Ну в темное время суток свет будет брать, но немного, ледовские гребут немного.
Спасибо за советы, покатаемся -увидим
У тому році остання
Шо, очкуєш в Катштаб приїхати? як і роменська десантура
Змінено: 29 травня, 17:26, User
Ви до нас збирались, очко жим-жим?
Спасибо за советы, покатаемся -увидим
рр должен ограничивать заряд до 14,2 , это его основная задача , ген выдает гораздо больше ( если с ним все ок ) а у тебя все как попало , так быть не должно , например ты едешь , заряд 14,2 , аккум набрал до 13, 8 , а потом тормозитшь и заряд падает до 12, 7 , думаешь аккуму что делать ? Он бедный начинает поддерживать сеть уже за счёт своей ёмкости , такие перепады его угробят точно , всегда должен быть максимум на аккуме , тут два варианта , либо рр дохлый , либо ген не выдает
ген
Скорее всего генератор, рр я менял недавно, япона мать, .. Будем посмотреть, спасибо.
"Заради кохання можна і Дністер перепливти"
Так і хотів зробити громадянин Молдови, якого затримали прикордонники. Чоловік спробував переплисти Дністер, щоб потрапити на побачення з українкою.
Як наслідок — іноземець не зможе відвідати Україну протягом наступних 10 років.
Я до мотоциклу і до машини як до живой помагає)
Червоний Хрест мені тута струмент підігнав, не зовсім поняв на шо натякають: окопи чи вже яму рити?
Змінено: 30 травня, 08:20, User
Це як раз наш профіль! Викинь ту лопатку на х** - н**** ти нею не викопаєш.
PS: там все навантаження йде через люмінієві різьби - їм п**** настане дуже бистро. Почнуть стиратися і хитатися, і чим дальше тим більше. Сувенірка, imho. Маєш гроші - бери лопатку фіскарс, не маєш - мала саперна лопатка наше всьо.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 30 травня, 11:49, vaclav
Саперна в мене вже давно готова
А це взяв шо дали - шара ж об'єму не має