MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
19.01, 05:19
31
+1 °С
Вітер: 6 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Клуб Кабоводів і Бандерлогів.Обговорення поточних справ і взагалі ні про що.

Переглядів: 486072, модератор: User
User модератор теми
10.08.2018 р.
answerview
Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.

Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї

1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15  ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1

Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал

При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)

Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.

Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
2
like
2
bad
shockingly
08.05.2024 р.
answerview
На Вонючці 
Колись вона тобі пригадає твої слова... А ти пригадаєш мої, в кожної техніки є "душа" і гідність, вобщим, далі тобі буде
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
08.05.2024 р. відповів для Direktor  
answerview
в кожної техніки є "душа" і гідність
Точно , точно , моя "Дана" девочка с характером , без подарка никуда не поедет 03_biggrin , зато если нужно , 200км на двух цилиндрах доехала , все сто в шоке было , сейчас с мальчиком общаюсь ,вроде не капризный , тьфу - тьфу 03_biggrin
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Змінено: 08.05.2024 р., 6barakuda
like
bad
shockingly
User модератор теми
08.05.2024 р.
answerview
На мотокомі писати щось гарне про вонючі кансєрви є третє ізвращеніє після хокею на траві і балету на льоду03_biggrin.
Планета - ото машина18_good, 2 роки стояла, вчора завелася і поїхала, за останні 15 років тільки свічку поміняв, і бенз там в баку вже років 5 як залитий.
Змінено: 08.05.2024 р., User
1
like
1
bad
shockingly
08.05.2024 р.
answerview
сейчас с мальчиком общаюсь ,вроде не капризный , тьфу - тьфу 
Юра пістєц, ти шо? ой бблляяяяяяяя.........05_shok05_shok05_shok   нахкуя тобі мальчикі????   краще з дєвочкамі15_badgrin15_badgrin15_badgrin 
2
like
2
bad
shockingly
08.05.2024 р. відповів для olegsuzuki  
answerview
нахкуя тобі мальчикі???? 
Все законно , у меня девочка , жена мальчика привела , французского , ну а поскольку технически подкованный в семье только я , общаться приходится мне одному , все что имеет мотор всегда на мне висит , независимо от пола и ориентации 

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
1
like
1
bad
shockingly
08.05.2024 р.
answerview
Все законно , у меня девочка , жена мальчика привела , французского ,
нуніхуясебе .  а ти собі на законних правах дєвок, італьянок, нємок, негритянок05_shok15_badgrin15_badgrin15_badgrin
жена мальчика привела , французского
Маша, ты где???
Я в  норе.
Какойнахкуй норе????
Ну, которую ты мне вчера купил.
Не в норе, а в Рено.  Хорошо что Пежо не купил15_badgrin15_badgrin15_badgrin15_badgrin08_lol
2
like
2
bad
shockingly
08.05.2024 р. відповів для olegsuzuki  
answerview
Не в норе, а в Рено.  Хорошо что Пежо не купил
Ни хрена ты не угадал , у нее Ситроен 03_biggrin

like
bad
shockingly
09.05.2024 р.
answerview
Планета - ото машина
А якже інакше, маде ін расєюшка! В Полтаві расєян люблять, ба, навіть оберігають: защітнікі! У 2022-му моїх знайомих волонтерів у Полтаві мало не побили, бо вони публічно і не дуже цензурно висловились про каців... "Ц-с-с! Ви шо? Нас же нє бомблять благодаря рускім отставнікам, яким ну очєнь нравіца послє скітаній по гарнізонам заполярья і сібірі пожіть в богатой Полтавє..."Так і перетворилось одне з "найукраїнськіших" міст України в кацапське...
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
09.05.2024 р.
answerview
благодаря рускім отставнікам,
та явротїбав тих йоб аних рускіх отставніков
like
bad
shockingly
09.05.2024 р.
answerview
тих йоб аних рускіх отставніков

А як за отставніков  кінця 60, початок 70х років? Мій батько,с 1918 року народження переведений з Ташкенту у Вінницю у 1957 році й пішов в отставку коли мені було 8 років, десь у 1966 роціу званні підполковника.
Помер він у 2006 тут, у Ромнах й дуже був розлючений коли у 2003 коли гібрідна війна почалась ( острів Тузла)13_evil
Зараз не ті "оставники" , пороху вони не нюхали у 41-45
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
09.05.2024 р. відповів для Veps  
answerview
А як за отставніков  кінця 60, початок 70х років?
Лично мне странно когда делят по национальности , тем белее каких то дедов , я знаю афганцев которые ни фига не гордятся своим прошлым , рассказывают о нем очень не охотно , у некоторых сыновья с 14 года в ВСУ и я должен как то вспоминать про их национальность ? И не поверите , знаю украинцев которые и руського языка то не знают , а сепары ещё те , главная беда Украины это совок в мозгах , сколько себя помню , мне всегда  был противен совок и совковое воспитание , но от этого оно никуда не девалось , хочешь ты или нет но совковая  толпа все равно влияет на всех без исключения , та чё далеко ходить , я голосовал за Петуховича , а потом ненавидел эту тварь , просто по тому что увидел какие законы оно принимает , по настоящему свободным нужно стать а не родится , 
И если что , то у меня украинской крови нет совсем , но это не мешает мне безошибочно определять "хороших" руських , они обычно в черных пакетах , к стати независимо то того какой национальности они были плохими , буряты , чеченцы , башкиры или москали , руськие для меня давно не нация , руськие это свора дворняг 

1
like
1
bad
shockingly
09.05.2024 р.
answerview
та явротїбав тих йоб аних рускіх отставніков
То ти, а Юзер з ними бухає...15_badgrin
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
09.05.2024 р.
answerview
главная беда Украины это совок в мозгах

Согласен полностью.  Да, до ххера этих сепаров в Украине, очень дохх ера.21_umnik
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
1
like
1
bad
shockingly
User модератор теми
09.05.2024 р.
answerview
Вацлав каже що в ЗСУ годують не гірше чим на мотозустрічах, тільки ще горох в меню є03_biggrin
Жаліється що схуднути у нього ніфіга не виходить поки що.
like
bad
shockingly
09.05.2024 р. відповів для User  
answerview
Хай на мотозузтріч зїзде колись, розтрясе трохи 03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
User модератор теми
answerview
Він танк ще не освоїв.
like
bad
shockingly
09.05.2024 р. відповів для User  
answerview
На цьому йому треба. Зручно й полєзно 15_badgrin

like
bad
shockingly
answerview
Если честно то я не вижу боевого применения таких поделок , конечно любые колеса лучше их отсутствия , но не проще ли было взять готовую копейку , срезать часть крыши ,обварить проф трубой для жёсткости и вперёд ,  как они собираются эвакуировать раненых на таких баги я не понимаю , ну возможно только от ближнего тыла куда то в глубь , про передовую рече не идёт , ни защиты , ни места , та ничего нет 

like
bad
shockingly
09.05.2024 р. відповів для 6barakuda  
answerview
про передовую

Думаю что пригодится
like
bad
shockingly
10.05.2024 р.
answerview
я знаю афганцев которые ни фига не гордятся своим прошлым
Доречи я теж знаю афганця, він дуже обурений вторгненням рашкі і тп. А я його весь час питаю чому ти сам в авган шастал причому добровольно? що там робив, ти не був окупантом асвабадітелем тоді? Може карма повернулася?10_ireful2
Ні!! каже те зовсім інше, все було інакше, не так як зараз!  В упор паралелєй не бачить15_badgrin
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин