Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Бортовий комп показує миттєву витрату
Типо экономайзер , ну должно быть удобно , газу дал и смотришь как деньги в трубу летят , у себя такого не нашел , та и не искал особо , среднего расхода хватает для информации
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Главное быстрее переключиться на высшую передачу
У меня это так не работает , дизель , любит чтобы его крутили , вообще с дизелем довольно много нюансов , по трассе хорош , а вот в городе и на короткие расстояния не очень , все равно время от времени на трассу выгуливать выпускать нужно
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
На себе роби й трать гроші як забажаєш. Якщо на дядю, то ні в нас, в нас ВОРИ поки що
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
И зимой "дизель" это пи...дец. Рассказывали мне.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Завжди треба працювати
Робота дурних любить, а ще від неї коні дохнуть
коні
В них немає покликання
тому й дохнуть.
лінчують
Трамп заявив?
зимой "дизель" это пи...дец
Вообще без проблем , единственное что его нагреть сложно , так что бы завел , постояла минут 10 и салон нагрелся не получится , на холостых 40 градусов и все , хоть час грей не нагреется , но стоит поехать все нагревается быстро, ну и по трассе нужно обороты держать , иначе не нагревается как нужно , а так от любой другой ни чем не отличается
Змінено: 03 травня, 09:48, Veps
Вчора ракету збили недалеко від Кабштабу.
Хто навів?
На Вонючці вже перші 100 км накатав, аж двічі до Кабштабу з горем пополам доїхав
Вже є і перша поломка: склопідйомник один не працює, нафіга їх електричними зробили?
Змінено: 06 травня, 08:34, User
Ми їхали вдвічі довше чим мотом, по місту 30, по трасі 60.
Пішов я їжака заводити(вже 2 роки не їздив) - на ньому якось надійніше і швидше буде.
Змінено: 06 травня, 08:56, User
не працює, нафіга їх електричними зробили?
Я вот думаю , зачем вообще стекла опускаются ? В салоне и так все есть , фильтрация воздуха , кондиционер , печка , на современных тачка вообще климат контроль , а -а-а , я понял ! Стекло нужно опустить что бы накрыть кого нибудь матами
А какой работать перестал ? Кто самый активный ?
Знову з мене в сервісі поржали
Я просто заблокував його кнопкою.
Але я не один - вже двоє до мене з такою проблемою були там
Змінено: 08 травня, 08:04, User
Ты смотри , там я думаю и задние двери блокировать можно , защита то детей , так посадишь девчонок на зад , а выпустить не можешь , хто знает что подумают
Змінено: 08 травня, 10:08, 6barakuda