Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Іванович, шото погода тобі підігрує
, початку сезону на обрії не видно
https://www.gismeteo.ua/ua/weather-poltava-4957/month/
Михайлович, модєрнізіровать і рєставріровать Планєту.
Фігасе
8 тис за їжака... я он на тому тижні 700 гривень віддав за макбук, а тут 8 тисяч!!
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 20.02.2019 р., vaclav
Вже в березні дебютує український електробайк ScrAmper, а через якийсь час час його відправлять у виробництво. Спроектовано мотоцикл був одеською компанією Geon у співпраці з німцями з Electromoto.Як пише Ecotown, за основу був узятий звичайний байк Geon Scrambler, тільки замість бензинового двигуна об’ємом 0,25 л був встановлений електромотор потужністю 20,4 к.с. і батарея, що забезпечує запас ходу в 140 км. Від розетки український електромотоцикл заряджається за 7,5-8 год, а від прискореної зарядки – за 3,5 год. Гранична швидкість руху становить 120 км/год.Привід у ScrAmper – ланцюговий, а оптика – світлодіодна. Крім того, він отримав перенастроюючу підвіску. Пересуватися ТЗ може в трьох режимах.
Іванович, хочеш їздити - з електротяги не сприснеш
Змінено: 20.02.2019 р., User
Спроектовано мотоцикл був одеською компанією Geon
все, далі - не треба.
для мене знаковим буде як хонда випустить. а ці - нехай костромлять - все одно потім все викинуть і з хонди зкопіюють.
PS: а в нас досить багато електродирчиків на доставці по києву їздить - декілька видів навідь (у кожної служби - своя модель і схоже що якась оригінальна-китайська)
Іванович, хочеш їздити - з електротяги не сприснеш
Вангую, найближчі 5-10 років "
***, айда пересаджуємося на електро!", а через 15-20 років бензиновий дирчик буде по ступені престижу приблизно як зараз ферарі.
Змінено: 21.02.2019 р., vaclav
Івановичу, може мені теж того - в музейні процівники?
Я от думаю, може коли набридне программувати - відкрити музей обчислювальної техніки під відкритим небом?
Може це й не жарт.... ?
Відкривай, перший експонат вже є
Ну якщо буде бажання його кудись випродать (і щоб не на металл) - милості просимо!
PS: сьогодні припер з НП - IBM Aptiva (80486dx80), эх... мені б на першому курсі такий... але він тоді коштував як квартира. ще як приїде полу-професійний мікрофон з америки (бу) - спробую записати пару відасів на ютуб, може це комусь цікаво. ще отримав купу книжок про программування 80-90х років. подивився - все те що вчив в інституті - всяки численні методи, ряди фурьє і т.д... а я зараз квадратне рівняння, без гугла, не розв"яжу.
Завтра піду купувати соду і всяку хімію - відмивати пожовтівший пластик до білого кольору.
До речі
он скільки
зараз люди готові витратити на гру для ДОС ($113тис). Ідіотів - хватає. Правда там автор сказав що до нього персонально дійде десь 15% (одніх 50% піде тільки на те щоб розіслати коробки з дискетами і книжкою)
Змінено: 24.02.2019 р., vaclav
Туфта, якщо їх не обмотати тряпкою і не перемотати кожну то з них ніхрена не залишиться доки доїдуть
. У мене ж чохол, то мабуть Вацлав запитував.
Погода каже що дето 15 березня а мо й раніше потрібно відкривати сезон
https://www.gismeteo.ua/ua/weather-poltava-4957/month/
PS: сьогодні припер з НП - IBM Aptiva (80486dx80), эх... мені б на першому курсі такий... але він тоді коштував як квартира. ще як приїде полу-професійний мікрофон з америки (бу) - спробую записати пару відасів на ютуб, може це комусь цікаво. ще отримав купу книжок про программування 80-90х років. подивився - все те що вчив в інституті - всяки численні методи, ряди фурьє і т.д... а я зараз квадратне рівняння, без гугла, не розв"яжу.Завтра піду купувати соду і всяку хімію - відмивати пожовтівший пластик до білого кольору.
До речі он скільки зараз люди готові витратити на гру для ДОС ($113тис). Ідіотів - хватає. Правда там автор сказав що до нього персонально дійде десь 15% (одніх 50% піде тільки на те щоб розіслати коробки з дискетами і книжкою)
Терпіти не можу, коли хизуються розумними словами. Це просто квінтесенція декларативного горлопанства.
На навігатор поки що грошей не вистачає, а телефон схоже треба взяти.
Що краще - Нокія 3310(2017) чи Нокія 210(2019).???
Ще бачив Філіпс якийсь з великим акумом, а так більше вибору немає.