Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
У Воциного друга дачу шахедом розбомбили падли
Це вже в межах Полтави.
Ну вонючка вже в гаражі.
Ну зганьбився на старість канєшно
Але вона червона як і всі попередні 11 мопедів
Є два питання:
1.Поставив сітку на радіатор, тепер читаю що буде движок перегріватися і то шкідливо, це правда?
2.В якій страховій краще взяти КАСКО? хто шо чув?
Там дірки в спереді такі що рука пролазить(10х3см) - всі ставлять і мене дилер вговорив
https://motopoland.com.ua/ua/detail/14239514012/
всі три фотоапарати зламані, як жінка буде в гаражі то може клацне.
Пляшка в Кабштабі ще Десни валяється - випити вже ні з ким.
Змінено: 10 квітня, 07:51, User
Вона ще не вміє запаску бортувати
Вона ще не вміє запаску бортувати
Ну если форум читать умеет то и на шиномонтаж догадается отвезти
, а фотки интересно посмотреть
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
це правда?
Неправда. Мошки, комары, мухи не будут попадать. Ну и смотря, какая сетка у тебя
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Пляшка в Кабштабі ще Десни
Ту що зарили під березою у 2014 році? Знаємо
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
на шиномонтаж
У меня можно в запаске тоже спрятать, она в багажнике, и сверху еще поддон, а на нем резиновый коврик
Читай форум не читай, хрен найдет
Сітка така як в усіх, типу ця.
А пляшка з 11-ї зустрічі зайва залишилися, недопивають
https://avtozvuk.ua/ua/poputchik-2-151-104-2-100kh40sm/p564203
Змінено: 10 квітня, 15:40, User
Та кто его знает , страсть к улучшайзингу у нас в крови , хотя то что придумано заводом в дороботках нуждается не должно , нужно смотреть куда ведут воздуховоды , будит ли толк от этой сетки , будит греться или нет , хотя думаю что по трассе греться не будет , к стати на моей даже датчика температуры нет , только лампа , так что лучше иметь elm 327 в запасе , повозки нынче с мозгами пошли , не стоит их недооценивать
П.с бензин или дизель ?
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Змінено: 10 квітня, 16:04, 6barakuda
Сітка
500 грн
Мені майстер по бамперам,в нього дуже великий досвід по цім сіткам, поставив із сітки, капронової, від комарів
Узяв 100 грн тільки за то що знимав, ставив бампер
Ту що від комарів точно ставити не можна, дуже мілка.
Ну суководи з такою як у мене пишуть що роками їздять і нічого, а хто без сітки то радіатор кондиціонера частенько під роздачу потрапляє.
Мені в гаражах ставити навіть чохли не проканає - гарантія здетить
Змінено: 11 квітня, 07:27, User
Бензин, ось точно така, вже трохи подорожчала
https://auto.ria.com/uk/newauto/auto-suzuki-vitara-1968495.html
Я ща поїду ще тільки розбиратися як там двері відкриваються, бо в інструкції 5 сторінок списано про це
Бензин это нормально , не такая капризная для езды на короткие расстояния , по фото эти жабры внизу , по идее без сеток должны быть , слишком низко для радиатора , думаю там забор воздуха на каталк и тормоза (но это не точно ) , купи ЕЛМку , не то чтобы она часто нужна но лучше когда она есть , я брал тут https://a.aliexpress.com/_EwZyc2F , не обман , настоящая 1.5 версия ,