Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Не люди ,а звери. Всю совесть зависть сожрала...Нелюди.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 21 березня, 18:11, Veps
даремно відмовився від західних військ у нас.
У 1943, якщо б антігитлерівська коліція не допомогла- Сталінградська битва була б програна. Вони підірвали усю економіку Германії.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 21 березня, 21:30, Veps
Починаю нову епопею - зараз погнав вчитися кататися на автоматі, там хоч педалі правильні: на дві ноги - дві педалі
зараз погнав вчитися кататися на автоматі
Фу -фу - фу , а за палку подержатся , а бернаут , а как ты будешь перепутывать палку с женской коленкой ?
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Півтори години - наче вагон розгрузив
Але педалі вже тільки один раз переплутав
Коли перший раз пробував на автоматі, мені кєнт зразу сказав - ліву ногу під сідуху...
Спробуй, робоча схема...
Змінено: 22 березня, 17:23, Stass
Ліва навіть не смикалася, я за неї забув взагалі зразу.
Я правою просто промахуюсь
, за 50 років звик що права то гальмо і більш нічого, а там падло ще газ
Їду газую, треба гальмувати, як тільки забув - ногу не переставив і газ в пол і приїхали
Змінено: 22 березня, 18:20, User
ліву ногу під сідуху
Я на механиці й нога завжди тягнется під сідуху
що сцепа під ливу руку,
Мені набагато легше було. На скутері
Змінено: 23 березня, 06:53, User
Джима завів
Але покататися ніколи, курси і довбану кансєрву тільки зібрався продати - пропала зарядка
Ти Хонду даруєш мені?
ваз 21074 продаю, Рексу не нада?
Яку Хонду?
У мене типу Ямаха
Я на ній до кінця життя збираюся їздити. Кансєрву купую то щоб картошку возити.
Яку Хонду?
Фото под моєму посту ти вставив?
Кансєрву
Сузукі Вітара під картоплю? Круто
Як її не назви - воно всеодно кансєрва вонюча і до нормального мопеда їй далеко
такі ось крила-вуха з тросиком, як у запора інвалідного з ручним керуванням з сср було.
я колись возив інваліда на такому запорі. т а н у н а х
Змінено: 25 березня, 22:20, olegsuzuki