Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Наші накрили склад боєприпасів між селами Малинівка і Українка(біля Сергія ОЗІ), детонувало годину, долітало трохи аж в Малинівку,інших подробиць не знаю.
Судя по всему, поражён российский большой десантный корабль (вероятно, речь идёт о БДК «Цезарь Куников»).
Комментария от Минобороны России пока нет, степень повреждения военного корабля неизвестна.
Для справки :
Цезарь Львович Куников, советский офицер, воевавший во Второй Мировой Войне, также погиб 14 февраля недалеко от Крыма.
Вчора їздив у Суми на Джетті, до свого доктора- кардіолога . Під Сумами блокпіст, планшетом знімають номер машини, паспорт, а коли звідквля їхав, під Ромнами , бабіще -поліцейська теж планшетом просканувала ногмер й каже:" що перевозите???" " Відкривайте багажник" Я кажу , "Ні, дівонька, ухилянтов не вожу!!!!" .. Але з автоматами два парубка підійшли... Відкрив. Ведро, ганчірка, щітка. Усе!! Подивились???
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 14 лютого, 15:04, Veps
бабіще -поліцейська
Це самий страшний звір на блокпосту. Виконує роботу РЕТЕЛЬНО і до ідеотизму. Якщо мужики - побачать місцеві номера, через вікно - бороду, очки і пасспорт - махнуть щоб звиздував далі і не затримував, то баба завжди зупинить і все проб"є по планшету.
" Шо перевозите???" " Відкривайте багажник" Я кажу , "Ні, дівонька, ухилянтов не вожу!!!!" .. Але з автоматами два парубка підійшли
Да ну, якщо попросили, то краще відкрити, щоб не подумали що опираєшся.
Бо псіхіатр на ВЛК, я вам скажу, - так, для галочки... мабуть признає годним навідь якщо зайдеш в чулках і ліфчику.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 14 лютого, 16:36, vaclav
земарахфон
професіонали Г+Гшних марафонів залітають у прямий етер
https://t.me/Porohobotchenko/27241
Змінено: 15 лютого, 17:51, User
Схоже на Суми і Ромни надії немає
Під Полтавою вже риють і бетонують майже по кільцю, кажуть є і в два поверхи під землею(не бачив правда), виділили 500 млн.
Змінено: 19 лютого, 08:25, User
Схоже на Суми і Ромни
Чого так висновки? Мінують усе біля граніци.
надії немає
А яка "надія" , якщо кожний день по 20-30 парубків виловлюють на молдавський границі
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Воца в бомжів гранату на пляшку виміняв,вже вивчає як правильно розтяжку на лісапет поставити
. Так шо ти Джетту теж готуй.
Змінено: 19 лютого, 10:58, User
Джетту теж готуй.
Нашо розтяжка на лісапеті?
Приліт по Полтаві, ще неясно де, погнав я в підвал мабуть бо ще летять.
Нашо розтяжка на лісапеті?
Щоб нікому не дістався
на пляшку виміняв
н**. Нехай краще піде здасть. Серьозно. Так для нього безпечніше. Реально не іграшка. Ну там десь шото пролюбив і спрацювало... так воно і буває. Я тут спати вдома очкую.
Ну в общем тут треба чотко розуміть шо воно і що з ним робити і тілько тоді брати в руки. Бо схибити воно не дасть. І другого шансу - тоже.
А готові розтяжки продавалися як кацапи у нас з області вийшли, зараз не знаю.
Змінено: 19 лютого, 16:11, vaclav
та фігня, у мене запасна є
Аби тільки запасний Воца був
Та я перевірив, Воцу кинули - граната навчальна, але він поки що не здогадується
Змінено: 19 лютого, 16:18, User
навчальна
Тоже таке. Почне махать, а йому у відповідь достануть справжнє і не розберуться.
З цієї точки зору наприклад - гумостріл зараз не варік, краще про нього забути.
Бо розберуться що воно фуфло - коли вже будеш в експерта на столі лежати.
А на блок посту знайдуть..., ну у Воци такий вік, що може повезе і побояться пи...ти.
PS: Я розумію що Воци є дозвіл, але з ТАКИМ дозволом краще нехай тримається подалі. Більше вип"є
Змінено: 19 лютого, 16:36, vaclav
вона дома, до лісапета скотчем в бардачку примотана - на орків чекає
У Воци шо в квартиру потрапило - не виноситься, вже 10 років міняю справний телевізор на 4 зламаних - ніфіга, краще купить з гроші, але старі стоятимуть.