Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
1. Директор - 362.Стас - 33
3.Юзер - 28
4.Вітя з Дніпра - 25
5.Вацлав - 24
6.Завгосп - 15
7.Саймон - 14
8.Мирон - 10
9.Діма - 7
10. Воца - 7
Я сперва подумал, вы по длине меряетесь...
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 14.02.2019 р., Юра-Ездок
Ти все ж таки допиши його
Полон решимости из аутсайдера перейти как минимум в первую пятерку рейтинга
. В ходе подготовки к сезону, сегодня установил защитный щиток на цепь - купил от какой то лифановской двухсотки.
Змінено: 14.02.2019 р., Ozi_58
У меня такой стоял с завода. После первой тысячи пошли трещины. Пришлось внутри кусками оцинковки усиливать в районе точек крепления.
ГЛАВНОЕ НЕ СКОРОСТЬ-ГЛАВНОЕ БЛАГОПОЛУЧНО ДОЕХАТЬ
Наче він трохи за великий тож може його підрізати.
Я сперва подумал, вы по длине меряетесь...
І на яке місце себе записав?
Не, я не по этим делам..))
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Пробіг(враження шо Директор свій дирчик на зустрічах сточив
)
1. Директор -
5544 км
2. Стас -
4180
3. Вацлав -
4024
4. Вітя -
2805
5. Юзер -
2635
6. Мирон -
1770
7. Завгосп -
1230
8. Саймон -
1141
9. Сергій Малинівка -
1000
10. Воца -
402 км
Змінено: 15.02.2019 р., User
Вітаю всіх зі святом! Але ж мене турбує те що мало молодих людей цікавляться технікою та подорожами нехай і невеликими . Колись я працював на сто були і молоді хлопці , я ремонтував собі машину попутно збирав мото дельтаплан вониж увесь час курили коноплю та грали в карти, і іще заздрили тому хто прийздив на гарному авто ,а от самі нічого робить не хотіли. Іноді я з друзями виїжджаємо на польоти так молодь яка мешкає у селі майже не цікавиться одного разу бабця пасла козу неподалік так вона причіпилася до нас щоб і її покарали навіть пропонувала в дар козу так ми від неї елі відчіпилися. Молоді хлопці тоді теж цікавились але другим , скільки тут дюралю та скільки він буде коштувати на металоприемкі. Хлопці які в ночі ганяють на спортах без номерів мабуть не чітають цих сайтів, а наражають на небезпеку себе та інших , я теж був свідком коли передімною збили пожилого чоловіка з онукою , наїздник був на спорті летів дуже швидко збив людей сам луснувся у відбійник .постраждалих було шкода а от кермувальник мото співчуття у мене не викликав. Хоча усім старалися допомогти. От така невесела історія. Дуже гарно що існують такі сайти де ті хто постарше можуть молодим людям давать деякі поради. Іноді з шутками та прибаутками. Дякую вам за увагу та за те що дочітали до кінця не можу я коротко писать.
Директор свій дирчик на зустрічах сточив
Таки да...
і не жалію... дасть Бог заведу новий мотор і зточу його на наступні зустрічі
Вчора від Ігоря-Академіка отримав схему роспиновки проводки, за що йому респект і подяка, могорич при зустрічі, на що я сподіваюсь, та й не тільки я, а й багато хто на цьому форумі. Михайлович, наприклад...
Я по старинкі пішов: відправив йому листа поштою, вкинув у Харкові, ч/з 2 (ДВА!!!)
тижні Ігор подзвонив, шо отримав, обратно йшов три дні... Не відправляйте листи "Укрпоштою"!
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 15.02.2019 р., Direktor
Не хочу загадувать бо в мене сезонна робота як раз почінається на прикінці мая якщо вдасться то приїду хоть наодин день ,бо літом день рік годує.
Хондец!
На такого пасажира треба колеса з отаким радіусом
Да..... Радіуси там дійсно вражаючі.
Сьогодні ввечері на небі можна буде побачити повний Місяць.
До того ж він не простий, а Супермісяць, бо сьогодні Місяць знаходиться в Перигеї (найближча відстань до Землі протягом року).
Тож не проґавте
І нагадую, що 29, 30 та 31 лютого на небі не буде ані Сонця, ані Місяця, ані зірок.
Змінено: 19.02.2019 р., User